AN ACOUSTIC EVENING WITH NAHKO & TREVOR HALL – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

07 juli / Zaal open 17:30

Live At Amsterdamse BosAN ACOUSTIC EVENING WITH NAHKO & TREVOR HALL

Yes, we hebben de primeur! Hij speelt namelijk zijn allereerste en tevens enige Nederlandse soloshow bij ons in het bos: Nahko! Jullie zullen hem vooral kennen als gezicht van Medicine for the People maar hij komt nu – samen met goede vriend Trevor Hall en special guest Bobby Alu – op zaterdag 7 juli naar ons openluchttheater onder de noemer ‘An Acoustic Evening with Nahko & Trevor Hall’.

Afgelopen jaar kwam Nahko’s solo debuutalbum ‘My Name Is Bear’ uit, waarop een duidelijke mix te horen is tussen roots en folk muziek. Het album werd wereldwijd met open armen ontvangen met als uitblinker zijn eerste single ‘Dragonfly’. Op het album vind je een intieme en zeer persoonlijke collectie aan liedjes die Nahko’s ontwikkeling als artiest vertolken en waarin hij nog verder de diepte ingaat dan eerder.

Ook Trevor Hall gooit hoge ogen in de muziekwereld. Deze geboren muzikant bracht vorig jaar het album ‘The Fruitful Darkness’ uit en gebruikte hiervoor het platform Kickstarter. Zijn campagne werd de best scorende van dat jaar.

Verwacht een avond vol poëzie, persoonlijke verhalen en boeiende liedjes van Nahko & Trevor Hall en special guest Bobby Alu. Waan je even in een andere wereld en geniet met ons mee van deze speciale ‘acoustic evening’ in het Amsterdamse Bostheater!

VVK VANAF ZATERDAG 07-04 10.00
HET AMSTERDAMSE BOSTHEATER
KOSTEN €27,- (INCL. €3,- SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)

TIJDSCHEMA
17:30 ZOMERTERRAS OPEN & DJ
20:00 SUPPORT: WORDT LATER BEKEND GEMAAKT
21:00 HEADLINE ARTIST: NAHKO & TREVOR HALL
LET OP: ALLE TIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD

HET IS NIET TOEGESTAAN ZELF ETEN EN DRINKEN MEE TE NEMEN NAAR HET THEATER. ER ZIJN VERSCHILLENDE FOODTRUCKS EN EEN BAR AANWEZIG.
Route