dinsdag 15 augustus t/m zondag 03 september / Om 11:00 of 14:00 uur

Meneer MonsterDe Gruffalo

Hij heeft , oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn staart tot aan zijn enge kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo!

Een kleine muis wordt uitgenodigd om te komen eten, eerst door een vos, dan door een uil en vervolgens door een slang. Maar die zien hem zelf als een lekker hapje. Daarom verzint de kleine muis een list. Beleefd slaat hij de uitnodigingen af door te antwoorden dat hij vandaag bij de Gruffalo al en eetafspraak heeft. De Gruffalo ? De muis legt uit hoe dat niet-bestaande griezelbeest er uitziet. De dieren schrikken zich een hoedje en druipen af. Maar dan komt de muis een echte Gruffalo tegen die er precies zo uit ziet als de muis heeft verzonnen! En de Grufallo heeft helaas ook trek in een hartig hapje muis!

Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel ?
“De Gruffalo” is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder.

Meneer Monster
“De Gruffalo”, de succesvoorstelling van het nieuwe theater gezelschap ‘’Meneer Monster’’ (bekend van de productie ‘’Poep!’’) en een bewerking van het
meesterlijke kinderboek ‘De Gruffalo’ van Julia Donaldson & Axel Scheffler.

Met hun frisse en ongepolijste manier van spelen verovert “Meneer Monster” in rap tempo de (jonge) harten van het Nederlandse en Vlaamse publiek. Door de bijzondere publieksopstelling zit je boven op het spel van de acteurs en waan je je midden in het bos. “Meneer Monster” maakt volwassen jeugdtheater vol spanning, muziek en humor.

Ticketprijs: 10,75
Deze prijs is incl. service en betaalkosten. (er worden achteraf geen kosten meer berekend).

De voorstelling is voor kinderen vanaf 3 jaar.
Route