Edwin Evers Band – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

19 mei & 20 mei / Zaal open 18:00/ 17:30

Live At Amsterdamse BosEdwin Evers Band

Facebook event
Uitverkocht

Evers Staat Op! Op het podium dit keer welteverstaan. Met de allerbeste muzikanten van Nederland. En al enkele jaren zeer succesvol want elke zaal spelen ze plat en elk theater is steevast uitverkocht. Onder leiding van Edwin Evers komt de band dit seizoen met een geheel nieuwe show vol bekende hits uit de 70’s, 80’s en 90’s naar het Bostheater!

Het dak eraf spelen is bij een openluchttheater lastig, maar figuurlijk gaat ze het zeker lukken! De band draait al de nodige jaren op volle toeren maar in de openluchttheaters zijn ze nog maar net begonnen dus laten wij gaan zorgen voor een warm welkom en een fijn feest!

Picknickbox
Maak je avond helemaal compleet met onze bomvolle picknickbox voor twee personen, gevuld met heel veel lekkers! Voor €36,- geniet je samen de hele avond van lekkere hapjes en wijn uit fles. De picknickbox is online bestelbaar tot een avond vóór het betreffende concert om 22.00 uur. LET OP: Vergeet vervolgens je ticket niet mee te nemen naar het bos. De picknickbox is hier verkrijgbaar.

Tijdschema ZATERDAG:
18:00 Poorten en zomerterras open
18.30 Opener: Laura Sjin
19.30 Main Support: Glenn Foreman
20.30 De Edwin Evers Band
22:30 Verwachte eindtijd

Tijdschema ZONDAG:
17:30 Poorten en zomerterras open
18.30 Opener: Laura Sjin
19.30 Main Support: Glenn Foreman
20.30 De Edwin Evers Band
22:30 Verwachte eindtijd

Alle tijden zijn onder voorbehoud.

HET IS NIET TOEGESTAAN ZELF ETEN EN DRINKEN MEE TE NEMEN NAAR HET THEATER. ER ZIJN VERSCHILLENDE FOODTRUCKS EN EEN BAR AANWEZIG
Route