05 augustus / Zaal open 17:30

Live At Amsterdamse BosGlass Animals

Eerder vielen Glastonbury, Coachella, Lollapalooza en natuurlijk Lowlands als een blok voor deze band en nu mogen we vol trots aankondigen dat ze deze zomer een bijzonder en intiem concert geven in ons Amsterdamse Bostheater: Glass Animals!

Met hun opgewekte combinatie van indierock, triphop en alternative R&B weten ze elk publiek om hun vinger te winden, stilstaan is geen optie! De band uit Oxford staat bekend om hun karakteristieke sound en bijzondere teksten die deels tot stand kwamen door opnames van gesprekken met fans als inspiratie te gebruiken. Het zal overigens lastig worden om je op die teksten te focussen want binnen no time zullen we in vervoering raken door de heerlijke beats en klanken van o.a. ‘Life Itself’, ‘Youth’, ‘Hazey’ en giga-hit ‘Gooey’.

Debuutalbum ‘ZABA’ betekende direct de grote doorbraak voor de vier jonge Britten, sindsdien touren ze de hele wereld over en zijn met recht ‘the next big thing’ te noemen. Met het tweede album ‘How To Be A Human Being’ op zak heeft Glass Animals zich definitief op de kaart gezet en de lijst met indrukwekkende optredens is alleen maar gegroeid, daar past Live At Amsterdamse Bostheater dus mooi tussen.

Zet hun fijnste liedjes op repeat, beeld je de unieke setting van het openluchttheater in en dans jezelf op zondag 5 augustus richting de poorten van het Amsterdamse Bos voor niemand minder dan Glass Animals!

Picknickbox
Maak je avond helemaal compleet met onze bomvolle picknickbox voor twee personen, gevuld met heel veel lekkers! Voor €36,- geniet je samen de hele avond van lekkere hapjes en wijn uit fles. De picknickbox is online bestelbaar tot een avond vóór het betreffende concert om 22.00 uur. LET OP: Vergeet vervolgens je ticket niet mee te nemen naar het bos. De picknickbox is hier verkrijgbaar.

VVK VANAF VRIJDAG 30-03 09.00
HET AMSTERDAMSE BOSTHEATER
KOSTEN €28,- (INCL. €3,- SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)

TIJDSCHEMA
17:30 ZOMERTERRAS OPEN & DJ
20:00 SUPPORT: WORDT LATER BEKEND GEMAAKT
21:00 HEADLINE ARTIST: GLASS ANIMALS
LET OP: ALLE TIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD

HET IS NIET TOEGESTAAN ZELF ETEN EN DRINKEN MEE TE NEMEN NAAR HET THEATER. ER ZIJN VERSCHILLENDE FOODTRUCKS EN EEN BAR AANWEZIG.
Route