Ralph van Raat – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

zondag 19 augustus /

live at amsterdamse bosRalph van Raat

Na het succes van vorig jaar organiseren we opnieuw een bijzonder klassiek zomeravondconcert in de openlucht van het Amsterdamse Bos!

Tijdens deze editie van Live At Classique speelt Meesterpianist Ralph van Raat in ons Bostheater de geweldige muziek van Radiohead, in sublieme arrangementen die de Amerikaan Christopher O’Riley maakte voor piano solo. Diens cd True Love Waits uit 2003 kreeg destijds vier sterren van het toonaangevende muziekblad Rolling Stone. De rijkdom van O’Rileys arrangementen imponeerde ook van Raat, die ze dit concert combineert met klassieke werken van Debussy en eigentijds gecomponeerde muziek van Adams, Franssens en Rzewski.

Live At Classique brengt op zondag 19 augustus een zomeravond buiten alle hokjes waar klassiek, modern klassiek en pop perfect in elkaar overvloeien. Met de sterrenhemel als plafond en de flora en fauna van het Amsterdamse Bos als magische setting wordt dit een intieme muzikale belevenis die je niet mag missen… Tot in het bos!

Er gelden andere huisregels bij de concerten, zie de huisregels.

 

VVK VANAF ZATERDAG 02-06 10.00
HET AMSTERDAMSE BOSTHEATER
KOSTEN €28,- (INCL. €3,- SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)
TIJDSCHEMA
17:30 ZOMERTERRAS OPEN & DJ
20:00 SUPPORT: WORDT LATER BEKEND GEMAAKT
21:00 LIVE AT CLASSIQUE: RALPH VAN RAAT SPEELT RADIOHEAD EN MEER
LET OP: ALLE TIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD

HET IS NIET TOEGESTAAN ZELF ETEN EN DRINKEN EN PROFESSIONELE CAMERA APPARATUUR MEE TE NEMEN NAAR HET THEATER. ER ZIJN VERSCHILLENDE FOODTRUCKS EN EEN BAR AANWEZIG.
Route