zondag 17 september / Zaal open om 17:30, voorprogramma 18:30, hoofdact 19:15

Live At ClassiqueTubular Bells & Canto Ostinato

Op zondag 17 september verwelkomen we Sandra & Jeroen van Veen, die in het Amsterdamse Bostheater op twee vleugels de muziekstukken Tubular Bells & Canto Ostinato uitvoeren. Laat je al liggend of zittend onder de sterrenhemel meevoeren door deze twee toppianisten die al tweemaal eerder zorgden voor een uitverkocht Concertgebouw.

Zitten of liggen: je kunt kiezen op zondag 17 september. Er zijn 100 ligplekken beschikbaar om dit muzikale spektakel horizontaal te beleven. Mocht je willen liggen, neem dan je eigen matje mee. Hiervoor geldt: wees er snel bij, alléén voor de eerste 100 personen is er een ligplek. Voor alle andere bezoekers is er een zitplaats.

Voor de pauze spelen Sandra en Jeroen van Veen het wereldberoemde Tubular Bells van componist Mike Oldfield. De muziek is onder meer gebruikt in de film The Exorcist. In 1974 ontving Oldfield een Grammy Award voor dit werk, in de categorie beste muzikale compositie. Sandra en Jeroen zijn als geen ander in staat de veelzijdigheid van dit stuk tot uiting te brengen. Na de pauze wordt Simeon ten Holts befaamde Canto Ostinato gespeeld op twee vleugels. Per uitvoering bepalen Sandra en Jeroen van Veen door middel van oogcontact de voortgang van het concert.

Het pianoduo Sandra & Jeroen van Veen speelt van Miami tot Novosibirsk, in Het Concertgebouw te Amsterdam, maar ook in een ongewone locatie als een treinstation. Hun cd Canto Ostinato voor twee piano’s is in meer dan 40 landen verkocht.

Droom zondag 17 september 2017 weg tijdens het lig- en zitconcert Tubular Bells & Canto Ostinato, uitgevoerd door het befaamde pianoduo Sandra & Jeroen van Veen. Met de sterrenhemel als plafond, en de uitgestrekte natuur als akoestiek zal je met deze twee stukken een indrukwekkende muzikale belevenis ervaren!

De poorten van het Bostheater openen een plek waar je ontdekt en verrast wordt. Van singer-songwriters tot klassieke muziek. Actuele acts en altijd live. Intieme momenten met de muzikanten en hun muziek. Kijken en luisteren in een natuurlijke omgeving die zijn gelijke niet kent in Amsterdam. Waar je zittend op de banken kunt genieten van eerlijk eten, een goed glas wijn en dorstlessend biertje.

 

TIJDSCHEMA
17:30 ZOMERTERRAS OPEN
18:30 VOORPROGRAMMA: IRIS HOND
19:00 CHANGE-OVER
19:15-20:15 TUBULAR BELLS DOOR SANDRA & JEROEN VAN VEEN
20:15-20:30 PAUZE
20:30-22:00 CANTO OSTINATO DOOR SANDRA & JEROEN VAN VEEN
LET OP: ALLE TIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD
Route