Typhoon – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

zondag 13 augustus / 17:30

Live AtTyphoon

Facebook event
Uitverkocht

De Nederlandse hiphopmuzikant legt in zijn muziek ziel en zaligheid bloot door middel van eerlijke en oprechte teksten. Altijd met dezelfde hoeveelheid lobi (liefde), passie en overgave. Typhoon creëert een wereld van verbinding en verbeelding en neemt je mee op reis naar zijn muzikale inspiratie. Vol verhalen en anekdotes over kracht, kwetsbaarheid, acceptatie en durf.

Met twee prestigieuze Edisons op zijn naam laat de woordenkunstenaar zijn stem gelden over z’n eigenwijze sound van hiphop, blues en jazz. Hij was de huisband van De Wereld Draait Door en gaf optredens op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz, verkocht al zijn clubshows uit met als klapper twee keer de Heineken Music Hall.

Verwacht deze zomer in het Amsterdamse Bostheater een warme ontmoeting voor een breed publiek. Intiem en intens. De setting is kleiner, de impact groter. Met bagage uit zijn eerdere persoonlijke zoektocht die hem leidde naar Suriname, Brazilië, New Orleans en Zuid-Afrika, zal Typhoon met dit kleurrijk optreden de luisteraar opnieuw betoveren. Op zondag 13 augustus zal het Bostheater in het teken staan van Typhoon’s eerlijke en openhartige muzikale repertoire! Met lobi. Heel veel lobi. Beloofd!

VVK VANAF VRIJDAG 14 APRIL 10:00
HET AMSTERDAMSE BOSTHEATER
KOSTEN €32,50 EXCL. SERVICEKOSTEN
ZOMERTERRAS OPEN VANAF 17:30
HOOFDACT CIRCA 21:00
Route