Bosburger

Over het algemeen maken wij onze eigen burgers, een berg gehakt, kruiden, mosterd en wat worchestershiresaus doen wonderen als je het samendrukt en op de plaat legt.

Maar toen kwamen we deze burgers tegen!
De beste beestjes waar dit vlees vandaan komt lopen vrij rond in de Nederlandse bossen. Hier leven ze hun leven zonder inmenging van mensen, grazen wat rond, leven hun leven en doen waar ze zin in hebben. Niemand die hun verteld wanneer ze de stal in moeten of welke kant ze op moeten lopen.
Dit is voor ons het summum van een goed leven.
Deze Schotse Hooglanders hebben zo gezegd één slechte dag in hun leven (waar we natuurlijk liever niet over praten), dat samen met hun dieet van alles wat er om hun heen groeit geeft een heerlijk vlees wat licht gekruid word en perfect gaat op onze ‘Bosburger’

We bouwen de burger op een brioche broodje met balsamico ui, tomaat, augurk en onze eigenste barbecue saus. Een frisse salade, kleurrijke coleslaw en friet maken dit gerecht af.

Allergenen: Gluten / mosterd

img_20170627_172015_hdr

Route