Eten kan ook bij ons!

Dineren en picknicken in het Bostheater

Ook komende zomer kan er voorafgaand aan de avondvoorstelling gedineerd worden in het Bosrestaurant of kunt u genieten van een picknickmand met heerlijke hapjes.

Bij het kopen van een entreekaart kunt u direct een picknickmand bestellen of een reservering maken in het restaurant. U kunt een picknickmand bestellen tot drie dagen van te voren of een tafel reserveren tot een dag voor aanvang. Het diner in het Bosrestaurant kost € 18,50 en een picknickmand voor twee personen kost € 35,-.
Vanaf 18:30 kunt u uw mand ophalen. Aankomst in het restaurant is tussen 18:30 en 19:30 uur.

Snacks

Het is bij de hoofdvoorstelling ook mogelijk om losse snacks te kopen; er zijn frietjes, bitterballen van Oma Bobs en heerlijke spaanse gerookte ham. Wisselend zijn er hamburgers, andouille worstjes en andere warme hapjes.

 

oma_bobs_logoOma Bobs bitterballen 

Zin in een warme snack? We verkopen de heerlijke bitterballen van Oma Bobs. Deze snacks zijn verkrijgbaar tijdens de avondvoorstellingen, bij de bar van het theater.

 

 

N.B. Bij de kindervoorstellingen is het restaurant niet geopend.

Eten & Drinken tijdens de Live At concerten

Tijdens de concerten van Live At Amsterdamse Bos is het niet toegestaan eigen consumpties mee te brengen. Dit kan alleen bij theatervoorstellingen. Tijdens de Live At Concerten is het menu van het Bosrestaurant niet bestelbaar, maar in de plaats een wisselend aanbod van diverse foodtrucks en een eigen picknickmand in samenwerking met Landmarkt.

Route