Bosrestaurant Artisanal Cuisine

Deze zomer kunt u voorafgaand aan de voorstelling De Meeuw dineren bij Artisanal Cuisine. Zij staan bekend om het gebruik van mooie, verse producten, bijzondere smaakcombinaties en een passie voor lekker eten!

Voor gasten van het Bosrestaurant worden er zitplaatsen gereserveerd op de tribune. U wordt tussen 18:30 en uiterlijk 19:45 verwacht in het restaurant.

U kunt tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling een tafel reserveren in het Bosrestaurant. Bij het bestellen van uw entreekaarten kunt u als aanvullend product kiezen voor een picknickmand of diner. Hier kunt u aangeven of u een vlees-, vis- of vegetarisch hoofdgerecht wilt. Het menu wijzigt halverwege de speelperiode:

Menu van 24 juli tot en met 18 augustus:
Bosburger
Een burger van wilde hollands Anguskoeien, geserveerd met cheddar, handgemaakte nacho’s en cherrytomaten salsa. Daarnaast een gepofte zoete aardappel met komkommer raita

Knoflook gamba’s
Gebakken gamba’s in een marinade van peterselie, rode peper en knoflook.
Geserveerd met een gepofte zoete aardappel en komkommer raita
Beetburger
Vegan bieten en edamame burger met huisgemaakte kimchi en komkommer atjar.
Daarnaast serveren we een gepofte zoete aardappel met komkommer raita
Menu van 21 augustus t/m 8 september:
Steak van Picanha
Mooi stuk steak van het staartstuk van een Black Angus, geserveerd met een frisse ananassalsa.
Hiernaast gebakken roseval uit de oven met rozemarijn
Roodbaars met paprika dakje
Gebakken roodbaars met een dakje van gele paprika, limoen en pepertjes
Geserveerd met een roseval uit de oven met rozemarijn
Parelgort salade
Frisse zomerse salade met gegrilde watermeloen, feta, knapperige za’atar pita, komkommer, bosui, tomaat en een berg groene kruiden.
Het dessert is een home made brownie of blondie.

 

Route