Bosrestaurant Artisanal Cuisine

Deze zomer kunt u voorafgaand aan de voorstelling Julius Caesar dineren bij Artisanal Cuisine. Zij staan bekend om het gebruik van mooie, verse producten, bijzondere smaakcombinaties en een passie voor lekker eten!

Van 25 juli tm 5 augustus en van 29 augustus tm 9 september kunt u kiezen uit de volgende menu’s:

  • De Bosburger: een hamburger van Hooglander natuurvlees met vleestomaat, balsamico-ui en augurk.
  • Grilled Watermelon: een pita za’atar gevuld met gegrilde watermeloen, feta (optioneel), rucola en balsamico-ui .
  • Cajun Cathfish: een cajun gekruide gebakken meerval met citroen.

Alle gerechten worden geserveerd met een heerlijke frisse koolsalade en rustieke friet. Het dessert is een huisgemaakte brownie met slagroom.

De hamburger, de watermeloen burger, frietjes, een envelopje gevuld met prosciutto crudo en de huisgemaakte brownie kunt u ook los kopen.

Van 8 tm 26 augustus kunt u kiezen uit deze menu’s:

  • Tabouleh salade met gepofte kikkererwten, pinda’s, granaatappelpitten met gegrilde
    groentes. Geserveerd met zoete aardappel friet en een knapperig, mediteraans gekruid platbrood
  • Zalm in een dille marinade met courgette en spaghetti pasta, spinazie en gebakken
    champignons. Geserveerd met getoast knoflookbrood en citroen
  • Kalfs Spareribs met een dukkah van noten en zaden, peterselie en granaatappel, geserveerd
    met friet en een frisse salade.

Het dessert is Malabi; een melkpudding afgetopt met een rozensiroop, vers fruit en kokosrasp.

De loaded fries van zoete aardappel met salsa, frietjes, een broodje met huisgemaakte Andouille worst,
malabi en de huisgemaakte brownie zijn los te koop.

U kunt tot een dag van tevoren reserveren: RESERVERING BOSRESTAURANT
Bij uw reservering kunt u een keuze maken uit de verschillende menu’s.
De snacks zijn los verkrijgbaar, deze hoeft u niet te reserveren.

Route