Informatie over eten & drinken

Eigen consumpties

Mag ik eigen consumpties meebrengen naar het theater?

Bij theatervoorstellingen is het toegestaan om eigen consumpties mee te brengen. Bij Live At concerten is dit niet toegestaan. Tijdens concerten zijn er diverse foodtrucks.

Mag ik eigen consumpties meebrengen naar concerten?

Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te brengen tijdens de Live At concerten. Er zijn diverse foodtrucks aanwezig en de bar is de gehele avond geopend. Ook is het mogelijk een picknickmand te kopen, dit kan tot 24 uur voor aanvang van het concert.

Mag ik BBQ'en of koken op de tribune?

Het is niet toegestaan om te bbq’en of op een andere manier eten te bereiden (gasstel/verwarmingsstel) op de tribune. Dit is wel op andere plekken in het Amsterdamse Bos toegestaan.

Mag ik alcoholhoudende consumpties meebrengen?

Het is toegestaan om alcoholhoudende consumpties mee te brengen bij theatervoorstellingen. Bij concerten is dit niet mogelijk, hier mogen uberhaupt geen eigen consumpties worden meegebracht.

Voor jongeren tot 18 jaar is het (vanzelfsprekend) niet toegestaan alcoholhoudende consumpties mee te brengen of te nuttigen in het theater.

Eten en drinken kopen in het Bostheater

Kan ik eten en drinken kopen in het theater?

Het bostheater heeft een bar, die voor en na de voorstelling geopend is. Er zijn daar ook snacks te verkrijgen, zoals friet en bitterballen. Dineren kan in het Bosrestaurant. Daarnaast kunt u een tweepersoonspicknickmand bestellen.

U kunt tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling een plaats in het Bosrestaurant reserveren of een picknickmand bestellen: picknickmand/diner

Het aantal plaatsen in het restaurant is beperkt. Wanneer u niet meer kunt reserveren betekent dit dat het restaurant vol zit. Ook is het mogelijk om een picknickmand te bestellen.

Tijdens de Live At concerten is het Bosrestaurant gesloten, dan zijn er diverse foodtrucks. Bij de concerten is het ook mogelijk een picknickmand te bestellen.

Kan ik eten en drinken kopen tijdens concerten?

Tijdens concerten is er een ruim aanbod aan eten en drinken. Naast de bar is er een koffiestand met heerlijke koffie. Er zijn diverse foodtrucks, met oa salades en soepen, burgers en friet.

Hoe laat kan ik mijn picknickmand ophalen?

U kunt uw picknickmand vanaf 18:30 afhalen bij de picknickkraam, voorbij de entree. Een picknickmand dient uiterlijk 24 uur van te voren besteld te worden: Picknickmand
Bij concerten kunt u uw mand vanaf 17:30 uur afhalen.

Hoe laat kan ik in het Bosrestaurant dineren?

Het Bosrestaurant is geopend vanaf 18.30 uur. We verzoeken u uiterlijk om 19.45 aanwezig te zijn.

U kunt alleen in het restaurant dineren wanneer u vooraf heeft gereserveerd. Dit kan tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling: Bosrestaurant

Wanneer u niet meer kunt reserveren betekent dit dat het restaurant vol zit. U kunt dan wel een picknickmand bestellen.

 

Ik heb dieetwensen, kan hier rekening mee worden gehouden?

Door de beperkte capaciteit is het (vooralsnog) niet mogelijk rekening te houden met dieetwensen.

 

Wat is het menu van het Bosrestaurant?

Het Bosrestaurant heeft twee menu’s; een vleesmenu en een vegetarisch menu. U kunt uw keuze aangeven tijdens het bestelproces.

Reserveer een plek in het Bosrestaurant

Het exacte menu wordt spoedig bekend gemaakt.

Wat zit er in de picknickmand?

De picknickmand is een rijk gevulde mand voor twee personen, met een fles wijn. Bestel een picknickmand

De exacte inhoud wordt spoedig bekend gemaakt.

Kan ik met een grote groep eten in het theater?

Wanneer u met een groep van 10 of meer personen komt, en wilt dineren of borrelen voor aanvang van de voorstelling, neem dan contact op met publieksservice@bostheater.nl

 

Kan ik ook eten kopen in het theater zonder reservering vooraf?

Er worden kleine snacks verkocht, zoals friet en bitterballen. Het diner in het Bosrestaurant en een picknickmand dient 24 uur voor aanvang van de voorstelling gereserveerd te worden: bestel diner of picknickmand

Eten en drinken bij Live At concerten

Mag ik eigen consumpties meebrengen bij de concerten?

Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te brengen bij de Live At concerten. Er zijn diverse foodtrucks aanwezig en de bar is de gehele avond geopend.

Mag ik een flesje water meebrengen naar concerten?

Het is alleen toegestaan om een flesje water mee te brengen, wanneer u bij de entree de dop van de fles verwijdert.

Route