Word vriend van het Amsterdamse Bostheater

Wilt u komende zomer onder de sterren genieten van mooie voorstellingen in ons feeërieke theater? En tegelijkertijd bijdragen aan bijzondere projecten in het Bostheater? Laat ons theater dan floreren door Vriend te worden van het Bostheater.

Vanaf € 25,- per jaar bent u Vriend van het Amsterdamse Bostheater.

  • Als Vriend bent u welkom voor de Behind the scenes van de hoofdvoorstellingU krijgt een voorproefje van de voorstelling, u ontmoet de acteurs en de regisseur vertelt over de voorstelling. (deze bijeenkomt heeft op 12 juli plaatsgevonden)
  • Als Vriend kunt u gebruik maken van twee zitplaatsen met leuning op de speciale Vriendenbank. Wanneer u een kaartje voor de hoofdvoorstelling koopt kunt u aangeven dat u Vriend bent.
  • Als Vriend ontvangt u vier keer per jaar een vriendenbrief, met de laatste nieuwtjes uit het Bostheater en leuke aanbiedingen.

De bijdrage van de Vriendenstichting wordt gebruikt om:

  • projecten van het Bosatelier te ondersteunen. In het Bosatelier krijgen jonge makers de mogelijkheid om onderzoeken te doen en voorstellingen te ontwikkelen.
  • een groep kinderen die niet veel in aanraking komt met theater uit te nodigen voor een gratis kindervoorstelling.
  • te investeren in publieksvoorzieningen
  • te investeren in theatervoorzieningen

De Vriendenstichting van het Bostheater heeft een Anbi status. Dit betekent dat donateurs bij de opgave van de inkomstenbelasting giftenaftrek krijgen. Daarnaast hoeft de stichting geen schenkbelasting en erfbelasting te betalen, waardoor uw bijdrage voor 100% ingezet kan worden voor bovenstaande projecten.

U kunt Vriend worden door onderstaand formulier in te vullen. Kies bij project voor ‘Vriend van Amsterdamse Bostheater’. U bent dan tot wederopzegging Vriend van het Amsterdamse Bostheater. Jaarlijks wordt uw donatie geïncasseerd. U kunt uw vriendschap eenvoudig opzeggen door een mail te sturen naar vrienden@bostheater.nl.

Wij kijken uit naar de lange zomeravonden waarop we de vriendschap kunnen vieren tussen de bomen in ons geliefde Amsterdamse Bos!

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Adres

Postcode

Plaats

Land

Project*

Bedrag €*


Route