A TRIBUTE TO 2016 – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

zaterdag 21 juli / Zaal open 17:30

Live At Amsterdamse BosA TRIBUTE TO 2016

Facebook event
Uitverkocht

We gaan iets nieuws doen in het Bostheater, en we hopen dat jullie het HEEL leuk vinden! 
Zaterdag 21 juli staat het Bostheater namelijk in het teken van het jaar 2016. Het jaar waarin groten uit de wereld van de popmuziek zijn overleden. David Bowie, George Michael, Prince, Maurice White (Earth Wind & Fire), Glen Frey (Eagles), Toots Thielemans en Leonard Cohen. Een illuster rijtje iconische artiesten en die brengen wij een groots eerbetoon in de openlucht. Oftewel ‘A Tribute To 2016’!
 
In samenwerking met Danny Sahupala, die o.a. werkte met Sister Sledge, The Pointer Sisters en de ter ziele gegane North Sea Jazz Club, hebben we een fantastische Live At-HUISBAND samengesteld. Nederlandse topvocalisten gecombineerd met de crème de la crème van Nederlandse topmuzikanten. Let’s Dance, September, Careless Whisper, Kiss, Hotel California, Hallelujah, het is slechts een kleine greep uit de reeks grote hits die deze avond voorbij zal komen. 
 
A Tribute To 2016 is een heerlijke zomeravond uit. Een prachtig muziekfeest waarin oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is. Een avond met een big smile en misschien een kleine traan. Maar bovenal een avond waarvan je wilde dat ‘ie nooit zou eindigen en waarbij ‘We Want More’ nog lang na zal schallen… 
 
Omdat jouw vrienden ook onze vrienden zijn hebben we voor deze speciale avond groepstickets. Samen uit is natuurlijk leuker dan alleen! Let wel: er is slechts een beperkt aantal beschikbaar dus wees er op tijd bij.

Danny neemt onder andere Marlayne Sahupala, Shirma Rouse, Han van Eijk en Dennis Kroon mee om deze avond onvergetelijk te maken. 
Kaarten voor dit concert zijn uitverkocht.

 

Picknickbox
Maak je avond helemaal compleet met onze bomvolle picknickbox voor twee personen, gevuld met heel veel lekkers! Voor €36,- geniet je samen de hele avond van lekkere hapjes en wijn uit fles. De picknickbox is online bestelbaar tot een avond vóór het betreffende concert om 22.00 uur. LET OP: Vergeet vervolgens je ticket niet mee te nemen naar het bos. De picknickbox is hier verkrijgbaar.

Er gelden andere huisregels bij de concerten, zie de huisregels.

VVK VANAF VRIJDAG 18-05 10.00
HET AMSTERDAMSE BOSTHEATER
KOSTEN LOSSE TICKETS: €28,- (INCL. €3,- SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN) - GROEPSTICKETS (4 STUKS): €97,- (INCL. €12,- SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)


TIJDSCHEMA
17:30 ZOMERTERRAS OPEN & DJ
18:45 OPENER: OUMNIA GUIGUI
19:30 MAIN SUPPORT: LOVERS & LIONS
20:15 HEADLINE ARTIST: A TRIBUTE TO 2016
LET OP: ALLE TIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD


HET IS NIET TOEGESTAAN ZELF ETEN EN DRINKEN EN PROFESSIONELE CAMARA APPARATUUR MEE TE NEMEN NAAR HET THEATER. ER ZIJN VERSCHILLENDE FOODTRUCKS EN EEN BAR AANWEZIG.
Route