Alt-J – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

26 augustus & 27 augustus / Zaal open 17:30

Live At Amsterdamse BosAlt-J

Facebook event
Uitverkocht

De Britse indie-pop band beleefde in 2012 haar grote doorbraak met debuutalbum ‘An Awesome Wave’ waar ze ook de prestigieuze Mercury Prize voor in ontvangst mochten nemen. Sindsdien zijn ze niet meer weg te denken uit de clubs en van de festivalpodia en worden ze wereldwijd geroemd.

Wij beginnen alvast met dagdromen over hoe het gaat zijn als hun hits ‘Breezeblocks’ en ‘Left Hand Free’ door het Amsterdamse Bos klinken en kunnen nu al stellen dat alt-J zonder twijfel één van de hoogtepunten van deze Live At reeks gaat worden!

We zijn net zo blij als trots dat we deze wereldact maar liefst twee keer – op 26 én 27 augustus – mogen verwelkomen in het Amsterdamse Bostheater. Dit wordt de ultieme kans om je helden van dichtbij te zien in een sprookjesachtige en unieke setting, a match made in heaven!

Picknickbox
Maak je avond helemaal compleet met onze bomvolle picknickbox voor twee personen, gevuld met heel veel lekkers! Voor €36,- geniet je samen de hele avond van lekkere hapjes en wijn uit fles. De picknickbox is online bestelbaar tot een avond vóór het betreffende concert om 22.00 uur. LET OP: Vergeet vervolgens je ticket niet mee te nemen naar het bos. De picknickbox is hier verkrijgbaar, op = op.

Er gelden andere huisregels bij de concerten, zie de huisregels.

KOSTEN €53,- (INCL. €3,- SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)
__
TIJDSCHEMA
17:30 ZOMERTERRAS OPEN & DJ
20:00 SUPPORT: AK PATTERSON
21:00 ALT-J
LET OP: ALLE TIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD

HET IS NIET TOEGESTAAN ZELF ETEN EN DRINKEN EN PROFESSIONELE CAMERA APPARATUUR MEE TE NEMEN NAAR HET THEATER. ER ZIJN VERSCHILLENDE FOODTRUCKS EN EEN BAR AANWEZIG.

Route