Andre Kuipers & Kamerata String Orchestra – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

vrijdag 27 september /

Live at Amsterdamse BosAndre Kuipers & Kamerata String Orchestra

Een astronaut op het podium onder de sterrenhemel: dat is natuurlijk meant to be! Dat dachten wij ook dus hebben we een heel speciale gast naar het Bostheater weten te halen: André Kuipers!

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat de mens voor het eerst voet zette op de maan en André Kuipers wil ons daarom allemaal meenemen op een eenmalige reis naar de maan, niet letterlijk maar met wat inlevingsvermogen komt het zeker in de buurt!

Wanneer de zon plaats maakt voor de maan, de uilen wakker worden en de sterren aan de hemel fonkelen wordt het altijd magisch in het bos. En nu met deze bijzondere samenwerking met André Kuipers doen we er nog een schepje bovenop. Een unieke combinatie van alle indrukwekkende verhalen van de man die als een van de weinige Nederlanders de ruimte bezocht, de klassieke muziek van het grote en intrigerende Kamerata String Orchestra onder leiding van dirigent Frank Adams én spectaculaire beelden die je vol intensiteit en verwondering laten ervaren hoe prachtig en bijzonder de maan en ons heelal zijn.

Een prachtige totaalbeleving die nog nooit eerder vertoond is en waar jij getuige van kan zijn! Zet vrijdag 27 september met glinsterende letters in je agenda en we zien jullie tussen de bomen van het Amsterdamse Bos.

VVK VANAF VRIJDAG 15-03 10.00

KOSTEN €30,- (EXCL. €3,50 SERVICEKOSTEN PER TICKET, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)

TIJDSCHEMA WORDT LATER BEKEND GEMAAKT.
Route