Andre Kuipers & Kamerata String Orchestra – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

vrijdag 27 september t/m zondag 27 september /

Live at Amsterdamse BosAndre Kuipers & Kamerata String Orchestra

Facebook event
Uitverkocht

Een astronaut op het podium onder de sterrenhemel: dat is natuurlijk meant to be! Dat dachten wij ook dus hebben we een heel speciale gast naar het Bostheater weten te halen: André Kuipers!

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat de mens voor het eerst voet zette op de maan en André Kuipers wil ons daarom allemaal meenemen op een eenmalige reis naar de maan, niet letterlijk maar met wat inlevingsvermogen komt het zeker in de buurt!

Wanneer de zon plaats maakt voor de maan, de uilen wakker worden en de sterren aan de hemel fonkelen wordt het altijd magisch in het bos. En nu met deze bijzondere samenwerking met André Kuipers doen we er nog een schepje bovenop. Een unieke combinatie van alle indrukwekkende verhalen van de man die als een van de weinige Nederlanders de ruimte bezocht, de klassieke muziek van het grote en intrigerende Kamerata String Orchestra onder leiding van dirigent Frank Adams én spectaculaire beelden die je vol intensiteit en verwondering laten ervaren hoe prachtig en bijzonder de maan en ons heelal zijn.

Een prachtige totaalbeleving die nog nooit eerder vertoond is en waar jij getuige van kan zijn! Zet vrijdag 27 september met glinsterende letters in je agenda en we zien jullie tussen de bomen van het Amsterdamse Bos.

 

Laat je meevoeren in een theatrale wereld nog voor de voorstelling begint!

Speciaal voor de fietsers maakten we de Boscast waarmee je binnen no-time bij het Amsterdamse Bostheater bent. Druk op play bij het bezoekerscentrum van het Amsterdamse Bos en rij via de bosbaan naar het theater. Na de voorstelling is er ook een boscast voor de terugweg. Veel luisterplezier!

Voor de heenweg
Voor de terugweg

VVK VANAF VRIJDAG 15-03 10.00

KOSTEN €30,- (EXCL. €3,50 SERVICEKOSTEN PER TICKET, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)

TIJDSCHEMA:
17.30 – POORTEN + ZOMERTERRAS OPEN
20.30 – ANDRÉ KUIPERS
21.25 – PAUZE
21.45 – ANDRÉ KUIPERS
22.55 – VERWACHTE EINDTIJD

LET OP: ALLE GENOEMDE SPEELTIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD EN KUNNEN WIJZIGEN!

Route