Assepoester – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

woensdag 24 juli t/m vrijdag 26 juli / 16:00

Het kleine theaterAssepoester

Assepoester.

Dag in dag uit moet Assepoester werken voor haar gemene, valse stiefzussen. Ze droomt van een prins, die haar zal redden. Op een dag komt haar droom uit. De goede Fee betovert haar en ze mag naar het bal. Maar, ze moet om klokslag 12 uur thuis zijn. Zal de prins haar ooit nog terug vinden, zal haar droom uitkomen?

Het Kleine Theater maakt verhalen met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze hun eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinsten en niet saai voor de oudsten.

Deze zomer brengt Het Kleine Theater verschillende sprookjes naar het Amsterdamse Bos. Zij spelen Doornroosje, Roodkapje en Assepoester en presenteren op 27 juli ook De Sprookjes Revue.

 

Tickets € 8,50
Geschikt vanaf 3 jaar.


Tijdens onze voorstellingen kunnen beeld- en geluidsopnames worden gemaakt, ook van het publiek. Als u aanwezig bent bij de voorstelling, stemt u ermee in dat u op beeld- en/ of geluidsdragers kunt worden vastgelegd en dat deze beelden openbaar gemaakt kunnen worden. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Mocht u hierover vragen hebben, kunt u contact opnemen met pers@bostheater.nl.
Route