Band of Horses – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

zondag 30 juni t/m dinsdag 30 juni /

Live at Amsterdamse BosBand of Horses

Facebook event
Uitverkocht

Jazeker, het staat er écht: Band of Horses komt naar het Amsterdamse Bostheater! Jullie begrijpen dat dit een grote droom is die uitkomt want wat is er nou mooier dan deze o zo mooie Americana, gemixt met een lekker laagje countryrock en een goede dosis folk in de magische setting van het Amsterdamse bos tot leven te zien komen? Wij kunnen het ons al helemaal voorstellen!

Eigenlijk hoeven we Band of Horses helemaal niet meer te introduceren maar vooruit…
De indierockband uit Seattle draait in 2019 al 15 jaar mee en met het releasen van hun debuutalbum ‘Everything All the Time’ en het kort daarop volgende tweede album ‘Cease To Begin’ was het meteen duidelijk: the guys are here to stay!

Het vijftal – bestaande uit Ben Bridwell, Mat Brooke, Creighton Barrett, Rob Hampton en Joe Arnone – weet als geen ander hoe ze hun publiek kunnen meeslepen en wanneer de prachtige songs als ‘The Funeral’, ‘Is There a Ghost’ en ‘No One’s Gonna Love You’ door het bos klinken zal er vaker wél dan geen kippenvel te bespeuren zijn.

Band of Horses laat voor even de grote festivals als Coachella, Glastonbury en Lowlands achter zich en maakt zich op voor een nu al memorabele avond in ons intieme openluchttheater op zondag 30 juni.

Exciting!

VVK VANAF VRIJDAG 14-12 10.00

KOSTEN €39,- (EXCL. €3,90 SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)

TIJDSCHEMA:
17.30 – POORTEN + ZOMERTERRAS OPEN
19.30 – SUPPORT: LION
20.30 – HEADLINER: BAND OF HORSES

LET OP: ALLE GENOEMDE SPEELTIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD EN KUNNEN WIJZIGEN!

Route