Benjamin Clementine & HIS PARISIAN STRING QUINTET – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

07 mei /

Live at Amsterdamse BosBenjamin Clementine & HIS PARISIAN STRING QUINTET

Facebook event
Uitverkocht

Live At 2019 gaat op dinsdag 7 mei van start met wel een héél bijzonder concert. Niemand minder dan Benjamin Clementine komt namelijk met een unieke en speciale show het nieuwe seizoen officieel openen. De soulzanger – die enkele jaren geleden nog zijn brood verdiende als straatartiest – gaat tijdens deze intieme openingsavond in het Amsterdamse Bostheater speciaal voor een mooi gezelschap muziekliefhebbers zijn liedjes vertolken onder begeleiding van zijn Parisian String Quintet.

Nadat hij als in een jongensdroom op straat werd ontdekt, staat Clementine bekend om zijn zeer boeiende en intense optredens. De vergelijking met Nina Simone en Antony and the Johnsons wordt meer dan eens gemaakt en dat is niet zonder reden. Zowel muzikaal als qua verschijning weet hij overal waar hij komt een diepe indruk achter te laten en voor zijn schitterende debuut ‘At Least For Now’ ontving Clementine de toonaangevende Mercury Prize in 2014. Ook zijn meest recente album ‘I Tell A Fly’ staat vol met bloedmooie liedjes die zich ontzettend goed lenen voor een avond bij ons in het bos, de plek waar je kunt genieten van muziek in een natuurlijke omgeving die zijn gelijke niet kent in Amsterdam.

Benjamin Clementine heeft eerder in een persoonlijke boodschap gezegd: ‘I sing what I say, I say what I feel and I feel what I play by honesty and none other but honesty. I invite the patient listener to come forth, feel and most importantly engage with me.’ Trakteer jezelf op deze unieke beleving en droom heerlijk weg in ons mooie openluchttheater, je bent uitgenodigd.

Tot dinsdag 7 mei!

VVK VANAF WOENSDAG 06-03 10:00

KOSTEN €40,- (EXCL. €4,- SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)

TIJDEN
17.30 uur: Poorten & zomerterras open
19.00 uur: Voorprogramma | Beaven Waller
21.00 uur: Benjamin Clementine
LET OP: alle genoemde speeltijden zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen!

Route