Boslab Theaterfestival – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

dinsdag 30 juli t/m zaterdag 10 augustus / Open van 18:00 tot 23:30 uur

Bostheater & Jonge Makers presenterenBoslab Theaterfestival

Het Boslab Theaterfestival is een vrijplaats voor eigenzinnige en jonge theatermakers. Zij presenteren hun eigen werk tijdens het festival en ze wijken daarbij af van de gebaande (bos)paden. Het publiek mag mee op avontuur: langs poëtische voorstellingen, fysiek spel, installaties en meer. Juist tussen de bomen van het bos en langs de rafelranden van het toneel ontstaat het festival.

Het Boslab Theaterfestival is dit jaar van 30 juli t/m 10 augustus in én rondom het Amsterdamse Bostheater. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn er de hele avond korte voorstellingen, performances en presentaties te zien van nieuwe makers. De voorstellingen duren gemiddeld een half uur en je stelt zelf je eigen Boslab avondprogramma samen.

 

Wil je alle voorstellingen graag zien? Dan kun je je kaartje laten valideren bij de kassa en één van de andere avonden gratis terugkomen.

 

Online tickets: 20 euro
Stadspas/CJP: 12,50
Jongeren tot 18 jaar: 10,-
Studenten Kunstopleidingen: 10,- aan de kassa

Het entreeticket geeft toegang tot alle voorstellingen, je kan het ticket aan de kassa verzilveren en dan nog een keer terugkomen.

TIJDEN
Vanaf 18.00: Bostheater & bosbar open
18:30- 23:30 uur: voorstellingen, presentaties en installaties

ETEN & DRINKEN
De theaterbar is de hele avond geopend voor een hapje of drankje. Je kan ook bij het online kopen van je tickets een picknickmand bestellen en de hele avond van lekkere hapjes en een heerlijke fles wijn genieten. Of eet met ons mee tussen 18:00-19:00 uur. Op het menu staat de Chilibowl.
Het bosrestaurant is niet geopend tijdens het Boslab Theaterfestival.

Picknickmanden en de daghap zijn alleen online te koop, tot 24 uur voor aanvang van het evenement.

Tijdens onze voorstellingen kunnen beeld- en geluidsopnames worden gemaakt, ook van het publiek. Als u aanwezig bent bij de voorstelling, stemt u ermee in dat u op beeld- en/ of geluidsdragers kunt worden vastgelegd en dat deze beelden openbaar gemaakt kunnen worden. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Route