BRIGITTE KAANDORP – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

27 mei / Zaal open 17:30

Live At Amsterdamse BosBRIGITTE KAANDORP

Facebook event
Uitverkocht

Brigitte Kaandorp is al sinds jaar en dag een graag geziene gast in de theaters maar ze gaat nu wel iets héél bijzonders doen. Na twee jaar geen eigen liedjesshow meer op de planken gebracht te hebben, komt de populaire entertainster namelijk met een tienkoppig orkest én grote live band naar het Amsterdamse Bostheater.

We kunnen niet wachten om te ervaren wat voor mooie wisselwerking dit gaat opleveren, het belooft een exclusieve en indrukwekkende zomeravond in het Amsterdamse Bos te worden!

Picknickbox
Maak je avond helemaal compleet met onze bomvolle picknickbox voor twee personen, gevuld met heel veel lekkers! Voor €36,- geniet je samen de hele avond van lekkere hapjes en wijn uit fles. De picknickbox is online bestelbaar tot een avond vóór het betreffende concert om 22.00 uur. LET OP: Vergeet vervolgens je ticket niet mee te nemen naar het bos. De picknickbox is hier verkrijgbaar.

17:30 ZOMERTERRAS OPEN & DJ
20:00 SUPPORT: WORDT LATER BEKEND GEMAAKT
21:00 BRIGITTE KAANDORP (MET GROTE LIVE BAND)

Let op: Tijden zijn onder voorbehoud

KOSTEN €40,- (INCL. €3,- SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)

HET IS NIET TOEGESTAAN ZELF ETEN EN DRINKEN MEE TE NEMEN NAAR HET THEATER. ER ZIJN VERSCHILLENDE FOODTRUCKS EN EEN BAR AANWEZIG.
Route