CLOUSEAU – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

30 juli / Zaal open 17:30

Live At Amsterdamse BosCLOUSEAU

Facebook event
Uitverkocht

Clouseau neemt afscheid van fans met allerlaatste Nederlandse concert in het Amsterdamse Bostheater! Natuurlijk niet voorgoed, maar wel voor dit jaar! En waar kunnen ze dat beter doen dan in ons mooie openluchttheater?! De liedjes van Koen Wauters en zijn Clouseau lenen zich perfect voor de zwoele zomeravonden in onze bijzondere setting; klein en intiem maar ook sfeervol en geladen met energie en interactie.

Clouseau draait al meer dan 30 jaar op het hoogste niveau mee en is zowel in België als in Nederland nog altijd ongekend populair. We zien er nu al naar uit om al hun grote hits uit volle borst mee te zingen! ‘Daar gaat ze’, ‘Laat me nu toch niet alleen’, Altijd heb ik je lief’, ‘Anne’ en natuurlijk ‘Passie’, dit wordt het grote feest der herkenning!

We gaan ervoor zorgen dat Clouseau hun voorlopig laatste Nederlandse concert nog héél lang zal herinneren, wij warmen onze stembanden vast op! 😉

Picknickbox
Maak je avond helemaal compleet met onze bomvolle picknickbox voor twee personen, gevuld met heel veel lekkers! Voor €36,- geniet je samen de hele avond van lekkere hapjes en wijn uit fles. De picknickbox is online bestelbaar tot een avond vóór het betreffende concert om 22.00 uur. LET OP: Vergeet vervolgens je ticket niet mee te nemen naar het bos. De picknickbox is hier verkrijgbaar.

Er gelden andere huisregels bij de concerten, zie de huisregels.

VVK VANAF ZATERDAG 10-03 09.00

KOSTEN €39,- (INCL. €3,- SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)

TIJDSCHEMA
17:30 ZOMERTERRAS OPEN & DJ
19:00 OPENER: TESSA BELINFANTE
20:00 MAIN SUPPORT: PAPER JAMES
21:00 HEADLINE ARTIST: CLOUSEAU
LET OP: ALLE TIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD

HET IS NIET TOEGESTAAN ZELF ETEN EN DRINKEN EN PROFESSIONELE CAMERA APPARATUUR MEE TE NEMEN NAAR HET THEATER. ER ZIJN VERSCHILLENDE FOODTRUCKS EN EEN BAR AANWEZIG.

Route