De drie biggetjes en het wolfspak – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

woensdag 07 juli t/m zaterdag 21 augustus / Aanvang 11:00 en 13:00

De ToneelmakerijDe drie biggetjes en het wolfspak

Tijdens jeugdtheatervoorstellingen hanteren we de 1,5 meter afstand regel. Voor deze voorstelling is daarom geen coronatoegangsbewijs nodig.

 

Weet u nog hoe het sprookje gaat? In De drie biggetjes en het wolfspak proberen de drie biggen Knor, Knar en Krul koste wat het kost uit de klauwen van de boze wolf te blijven.
De broers en zus hebben al snel een eigen gepeperde mening over wat er moet gebeuren en hoe. Zo wil de een solo gaan en de ander La Famiglia bij elkaar houden. De knorrige sneren, krulstaartige debatten en ruzies vol nooit eerder gehoorde woorden vliegen over en weer. En dat alles onder de voortdurende dreiging van wolvengehuil in het Amsterdamse Bos.

De drie biggetjes en het wolfspak is een vrolijke familievoorstelling vol prangende levensvragen met veel dans, muziek en verkleedpartijen.

 

‘Ik wil me eigen leven leven in de grote modderpoel die die wereld is.’ 

 

Het bekendste Britse sprookje gaat op de schop en verandert in een coming-of-age verhaal voor de allerjongsten. Hoe overleef je als je moeder je zomaar het huis uitzet? Kies je voor de collectieve aanpak of ga je voor het individu? Hoe overwin je angst? Wanneer vertrouw je iemand? En als iedereen zijn eigen verhaal vertelt, hoe weet je dan wat waar is? Clownesk en absurdistisch theater met een snufje satire.

Regisseur Timothy de Gilde en schrijver Joachim Robbrecht tekenen voor een voorstelling vol varkenshumor. Het duo maakte eerder furore met GTA V. Met Bromance vielen ze in binnen- en buitenland in de prijzen. Hun King Oeboe speelde zowel scholen als Museumnacht Amsterdam plat.

 

Credits

tekst Joachim Robbrecht i.s.m. Artun Alaska Arasli regie Timothy de Gilde choreografie Dalton Jansen dramaturgie Paulien Geerlings scenografie Julian Maiwald, Janne Sterke muziek Bart Rijnink kostuums Sabine Staartjes spel Yamill Jones, Wart Kamps, Jip Smit 

 

Speeldata
7  t/m 24 juli
10 t/m 21 augustus

Categorie: Familievoorstelling
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Duur: 50 minuten

Het theater is 30 minuten voor aanvang geopend.

Kaartprijs
Standaard (volwassenen) € 13,50
Jongeren tot 18 jaar € 9,50

____________________________

We adviseren om kinderen jonger dan 4 jaar niet mee te nemen naar deze voorstelling.

____________________________

Tijdens voorstellingen in het Bostheater kunnen beeld- en geluidsopnamen worden gemaakt. Bezoekt u een jeugdtheatervoorstelling en wilt u graag vooraf hierover informatie ontvangen? Neem contact op met pers@bostheater.nl

Route