De Drie Musketiers – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

dinsdag 13 augustus t/m dinsdag 31 augustus / 21:00 tot 22:45 uur

De Warme Winkel & Amsterdamse BostheaterDe Drie Musketiers

De Warme Winkel – de meest spraakmakende toneelgroep van Nederland- gaat deze zomer vol op het orgel in haar bewerking van De Drie Musketiers, en trekt daarbij alle registers open.

Slapstick en spektakel vechten om aandacht, varkens en kippen rennen voor hun leven terwijl zeven acteurs de degens opnemen, en veertien anderen een virtuoze dood tegemoet gaan.

De Drie Musketiers staan al meer dan een eeuw symbool voor tomeloze moed en hadden een eergevoel dat de F-side doet blozen. Ze keken niet op een dode meer of minder, aan De Warme Winkel de opdracht om licht te brengen in dat duistere staartje van de geschiedenis.

De Warme Winkel is groot geworden met locatietheater, maar is inmiddels al jaren te vinden in schouwburgen en op festivals in binnen- en buitenland. Altijd op zoek naar verdieping stuiten ze vaak eerst op de lach om vervolgens te belanden in een eclectische montage van verrijkende inzichten en ongepolijste humor. Zo maken zij toneel dat als inspirerend wordt omschreven.

Let op: Van 28 juli tot 12 augustus zijn er geen voorstellingen. Van 30 juli t/m 10 augustus presenteert het Bostheater i.s.m. met twaalf jonge theatermakers het Boslab Theaterfestival. Daarna keren ‘de Musketiers’ uiteraard weer terug en is de voorstelling van De Warme Winkel nog tot 31 augustus te zien.

 

“Het is een pleidooi voor aandachtigheid en draagt ook bespiegeling in zich, tegelijkertijd biedt de voorstelling lekker tegendraads en verrukkelijk toneel voor verstrooiing en vertier.”
De Volkskrant****

“Niets is te gek in deze geoliede show, die met een botervette knipoog is gemaakt en tegelijk met grote toewijding groots is opgezet.”
NRC****

“Een heerlijk hedendaagse theateravond.”
Het Parool

 

Laat je meevoeren in een theatrale wereld nog voor de voorstelling begint!

Speciaal voor de fietsers maakten we de Boscast waarmee je binnen no-time bij het Amsterdamse Bostheater bent. Druk op play bij het Station Amsterdam Zuid of het Olympisch Stadion en rij via de bosbaan naar het theater. Na de voorstelling is er ook een boscast voor de terugweg. Veel luisterplezier!

Voor de heenweg
Voor de terugweg

FOR ENGLISH CLICK HERE

De Drie Musketiers speelt van 2 tm 27 juli en van 13 tm 31 augustus, van dinsdag tot en met zaterdag.

De adviesleeftijd is 12+ . Er zit een aantal blootscenes in de voorstelling.

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u dineren in het Bosrestaurant of picknicken op de tribune. Tot een dag voor aanvang kunt u via de ticketlink een reservering voor het restaurant of een picknickmand bestellen.

Tot 7 dagen voor aanvang van de voorstelling is het mogelijk uw tickets te wijzigen naar een andere datum. Dit kunt u doen via de link in uw bevestigingsmail. Binnen 7 dagen voor aanvang is het niet mogelijk tickets te wijzigen naar een andere dag.

De voorstelling wordt ook gespeeld wanneer het (licht) regent. Alleen bij echt slecht weer wordt de voorstelling afgelast. Bij twijfelachtig weer wordt er om 18:00 uur een weersupdate op de website gezet.

Met de Amstelveenpas kunt u voor 2,50 euro deze voorstelling bezoeken. Bij het bestellen van uw tickets, kiest u een datum en gaat u door naar tickets. Vervolgens klikt u rechtsboven op PROMOTIECODE. Vul hier de laatste 7 cijfers van uw Amstelveenpas in.

Tijdens onze voorstellingen kunnen beeld- en geluidsopnames worden gemaakt, ook van het publiek. Als u aanwezig bent bij de voorstelling, stemt u ermee in dat u op beeld- en/ of geluidsdragers kunt worden vastgelegd en dat deze beelden openbaar gemaakt kunnen worden. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

LET OP! Er worden via andere ticketaanbieders zoals Topticketshop entreekaarten tegen een abnormaal hoog tarief aangeboden. Koop uw kaarten via bovenstaande ticketlink op onze pagina om er zeker van te zijn dat u niet teveel betaalt.

Route