De Drie Musketiers – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

dinsdag 02 juli t/m zaterdag 31 augustus / 21:00

De Warme Winkel & Amsterdamse BostheaterDe Drie Musketiers

De Warme Winkel –de meest spraakmakende toneelgroep van Nederland- gaat deze zomer vol op het orgel in haar bewerking van De Drie Musketiers, en trekt daarbij alle registers open.

Slapstick en spektakel vechten om aandacht, varkens en kippen rennen voor hun leven terwijl 7 acteurs de degens opnemen, en 14 anderen een virtuoze dood tegemoet gaan.

De Drie Musketiers staan al meer dan een eeuw symbool voor tomeloze moed en hadden een eergevoel dat de F-side doet blozen. Ze keken niet op een dode meer of minder, aan De Warme Winkel de opdracht om licht te brengen in dat duistere staartje van de middeleeuwen.

De Warme Winkel is groot geworden met locatietheater, maar is inmiddels al jaren te vinden in schouwburgen en op festivals in binnen- en buitenland. Altijd op zoek naar verdieping stuiten ze vaak eerst op de lach om vervolgens te belanden in een eclectische montage van verrijkende inzichten en ongepolijste humor. Zo maken zij toneel dat als inspirerend wordt omschreven.

De Drie Musketiers speelt van 2 tm 27 juli en van 13 tm 31 augustus, van dinsdag tot en met zaterdag.

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u dineren in het Bosrestaurant of picknicken op de tribune. Tot een dag voor aanvang kunt u via de ticketlink een reservering voor het restaurant of een picknickmand bestellen.

Voor groepen vanaf 9 personen, kunt u contact op nemen met onze partner Bookx. Naast de groepsreserveringen, bieden we speciale arrangementen voor groepen aan. Voor meer informatie en het maken van een reservering, klik op de link 'Groepen'.

Route