Death Cab for Cutie – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

16 juni / Zaal open 17:30

Live At Amsterdamse BosDeath Cab for Cutie

Death Cab For Cutie komt op zaterdag 16 juni naar het Amsterdamse Bos! Dat het een bijzonder concert gaat worden mag duidelijk zijn: de band uit Seattle speelde bijna drie jaar geleden voor het laatst in Nederland. Ook zal dit voorlopig hun enige Nederlandse show zijn, deze mag je dus absoluut niet missen!

Death Cab For Cutie is al meer dan 20 jaar een begrip in het indie rock circuit en brak in 2003 door met de plaat ‘Transatlanticism’. Van dit album werden in de States alleen al in de eerste week 90.000 exemplaren verkocht. Ook zijn ze diverse malen genomineerd voor de Grammy Awards en wonnen ze een MTV Video Music Award.

De band rondom Ben Gibbard weet te boeien met hun herkenbare sound en veelal intieme en kleine luisterliedjes. Denk bijvoorbeeld aan ‘Soul Meets Body’, ‘Black Sun’ en natuurlijk het adembenemend mooie ‘I Will Follow You Into The Dark’.

De liedjes van Death Cab For Cutie lenen zich perfect voor de setting van het Bostheater en we zijn dan ook meer dan blij dat we ze hebben kunnen toevoegen aan deze toch al bijzonder mooie reeks Live At concerten.

Picknickbox
Maak je avond helemaal compleet met onze bomvolle picknickbox voor twee personen, gevuld met heel veel lekkers! Voor €36,- geniet je samen de hele avond van lekkere hapjes en wijn uit fles. De picknickbox is online bestelbaar tot een avond vóór het betreffende concert om 22.00 uur. LET OP: Vergeet vervolgens je ticket niet mee te nemen naar het bos. De picknickbox is hier verkrijgbaar.

BOSBAAN AFSLUITING
De bosbaan is tot 18:30 uur afgesloten. Met de fiets is het theater gewoon bereikbaar. Neem de alternatieve route als je voor 18:30 met de auto naar het theater komt.

VVK VANAF ZATERDAG 14-04 10.00
HET AMSTERDAMSE BOSTHEATER
KOSTEN €38 (INCL. €3,- SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)
__

17:30 POORTEN EN ZOMERTERRAS OPEN
19.00 SUPPORT: PAWS
20:00 HEADLINER: DEATH CAB FOR CUTIE
LET OP: ALLE TIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD

HET IS NIET TOEGESTAAN ZELF ETEN EN DRINKEN MEE TE NEMEN NAAR HET THEATER. ER ZIJN VERSCHILLENDE FOODTRUCKS EN EEN BAR AANWEZIG.

Route