Dikkie Dik en de taart – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

28 juli & 30 juli & 31 juli / 10.00 uur, 11.00 uur en 12.00

JoesDikkie Dik en de taart

Wegens succes speelt Joes extra voorstellingen op vrijdag 30 juli om 10.00, 11.00 en 12 uur!

Tijdens jeugdtheatervoorstellingen hanteren we de 1,5 meter afstand regel. Voor deze voorstelling is daarom geen coronatoegangsbewijs nodig.

 

Joes (bekend van Dirk Scheele) speelt op haar ukelele en met de lieve knuffel Dikkie Dik een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. 

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één… Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet… De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?

Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke. Bekijk hier de trailer van de voorstelling.

Over Joes
Joes is op dit moment in theaters in Nederland en België te zien met haar twee solovoorstellingen Dikkie Dik en de taart en haar nieuwste voorstelling Bang Mannetje. Haar voorstellingen zijn bewerkingen van populaire prentenboeken. Samen met Dirk Scheele is ze te zien op de populaire kinderzender Nickelodeon.

Credits
spel Joes
producent Klein Amsterdam Producties

Speeldata
28, 30 en 31 juli

Categorie: Familievoorstelling
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Duur: 45 minuten

Het theater is 30 minuten voor aanvang van de voorstelling geopend.

Kaartprijs
Standaard (volwassenen) € 10,-
Jongeren tot 18 jaar € 7,50

Meer informatie
Alle bezoekers, zowel kinderen als volwassenen, dienen in het bezit te zijn van een entreebewijs.

____________________________

Tijdens voorstellingen in het Bostheater kunnen beeld- en geluidsopnamen worden gemaakt. Bezoekt u een jeugdtheatervoorstelling en wilt u graag vooraf hierover informatie ontvangen? Neem contact op met pers@bostheater.nl

Route