Doornroosje – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

dinsdag 16 juli t/m donderdag 18 juli / 16:00

Het kleine theaterDoornroosje

Lang, lang geleden, in een land hier ver vandaan, leefde er eens een lief, vrolijk en vooral nieuwsgierig meisje, met de bijzondere naam Doornroosje. Op haar geboortefeest had een boze fee een vloek over haar uitgesproken: ze zou zich op haar 15e verjaardag prikken aan een spinnewiel en sterven.

Maar…. door haar ongeëvenaarde nieuwsgierigheid komt Doornroosje per ongeluk achter het geheim van deze vloek, waardoor ze zelf op onderzoek uitgaat en haar verhaal net even anders loopt dan hoe Grimm het bedacht had. Uiteraard leeft ze nog lang en gelukkig.

Het Kleine Theater maakt verhalen met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze hun eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinsten en niet saai voor de oudsten.

Deze zomer brengt Het Kleine Theater verschillende sprookjes naar het Amsterdamse Bos. Zij spelen Doornroosje, Roodkapje en Rapunzel en presenteren op 27 juli ook De Sprookjes Revue.

 

Credits
Concept en spel: Vimala Nijenhuis en Anke Engels
Eindregie: Mischa Ardon
Geluidsontwerp: Richard Hakkenes
Duur: 40 minuten

 

 

 

Tickets € 8,50
Geschikt vanaf 3 jaar
Leden van de Amstelveenpas betalen slechts 2,50. Klik hier om van uw korting gebruik te maken:
Amstelveenpas

Tijdens onze voorstellingen kunnen beeld- en geluidsopnames worden gemaakt, ook van het publiek. Als u aanwezig bent bij de voorstelling, stemt u ermee in dat u op beeld- en/ of geluidsdragers kunt worden vastgelegd en dat deze beelden openbaar gemaakt kunnen worden. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Mocht u hierover vragen hebben, kunt u contact opnemen met pers@bostheater.nl.

Route