Doornroosje – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

dinsdag 16 juli t/m donderdag 18 juli / 16:00

Het kleine theaterDoornroosje

Doornroosje

Lang, lang geleden, in een land hier ver vandaan, leefde er eens een lief, vrolijk en vooral nieuwsgierig meisje, met de bijzondere naam: Doornroosje. Op haar geboortefeest sprak een boze fee een vloek over haar uit: Doornroosje zou zich op haar vijftiende verjaardag prikken aan een spinnewiel en sterven. Maar…. door haar ongeëvenaarde nieuwsgierigheid komt Doornroosje per ongeluk achter het geheim van deze vloek, waardoor ze zelf op onderzoek uitgaat en haar verhaal net even anders loopt dan hoe de gebroeders Grimm het hadden bedacht. Uiteraard leeft ze nog lang en gelukkig.

 

Het Kleine Theater maakt verhalen met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze hun eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinsten en niet saai voor de oudsten.

Deze zomer brengt Het Kleine Theater verschillende sprookjes naar het Amsterdamse Bos. Zij spelen Doornroosje, Roodkapje en Assepoester en presenteren op 27 juli ook De Sprookjes Revue.

 

 

 

Tickets € 8,50
Geschikt vanaf 3 jaar


Tijdens onze voorstellingen kunnen beeld- en geluidsopnames worden gemaakt, ook van het publiek. Als u aanwezig bent bij de voorstelling, stemt u ermee in dat u op beeld- en/ of geluidsdragers kunt worden vastgelegd en dat deze beelden openbaar gemaakt kunnen worden. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Mocht u hierover vragen hebben, kunt u contact opnemen met pers@bostheater.nl.
Route