FOREST FILM FESTIVAL 2021 – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

18 juni & 19 juni / 22:00 uur (inloop: 20:30 uur)

CinetreeFOREST FILM FESTIVAL 2021

Tijdens het Forest Film Festival – presented by Cinetree toveren we het Amsterdamse Bos om tot een magische openluchtbioscoop. Uiteraard met haarscherp beeld en surround sound. De beste films op de zomeravond met een drankje bij de hand of een goedgevulde picknicktas met hapjes van Crisp.

Programma

Vrijdag 18 juni
MOONRISE KINGDOM (Engels met Nederlandse ondertiteling)

Innemende coming-of-age movie van Wes Anderson over de eerste, grote liefde, padvinders en nieuwe avonturen. De eigenwijze Suzy en Sam zijn het leven op eiland Penzance helemaal zat. Ze besluiten er samen vandoor te gaan en de boel de boel te laten. Helaas denken de volwassenen daar anders over…

Kijk hier de trailer
Kijkwijzer: 12+, Geweld, Angst, Grof taalgebruik

 

Zaterdag 19 juni
LE FABULEUX DESTIN D’AMÉLIE POULAIN (Frans met Nederlandse ondertiteling)

Amélie (gespeeld door een waanzinnige Audrey Tautou) is een onschuldig en naïef meisje dat in Parijs woont. In haar directe omgeving oefent ze haar versie van gerechtigheid uit, totdat er iets in haar eigen leven teweeg wordt gebracht.

Bekijk de trailer
Kijkwijzer: 6+, Angst

 

Zondag 20 juni
NICE PEOPLE op Wereldvluchtelingendag (diverse talen, Engels ondertiteld)

Klik hier voor meer informatie en tickets voor deze speciale avond.

Op 20 juni 2021 is het Wereldvluchtelingendag. Dit is dé dag om stil te staan bij de meer dan 80 miljoen mensen die wereldwijd gedwongen op de vlucht zijn en alles kwijt zijn geraakt; hun huis, hun familie en vrienden, maar ook zekerheid en perspectief. Hoewel de aandacht voor mensen op de vlucht de afgelopen tijd van de voorpagina’s lijkt te verdwijnen, is hun situatie niet minder urgent.

Daarom slaan Cinetree en UNHCR de handen in een en organiseren ze in samenwerking met WelcomeApp op Wereldvluchtelingendag een filmavond waar nieuwkomers en Nederlanders kunnen genieten van een uitgebreid programma en de film Nice People in het Amsterdamse Bostheater. Het doel van deze avond is om ontmoetingen te stimuleren en de verbinding te zoeken tussen mensen die elkaar in het dagelijkse leven misschien niet zo snel zouden tegenkomen, maar wel iets voor elkaar kunnen betekenen.

Koop voor €10 een ticket voor jezelf en daarmee ook voor een nieuwkomer.

Over de Film NICE PEOPLE 
In het Zweedse Borlänge wonen aardige mensen, als je de slogan van de stad mag geloven. Maar de aanwezigheid van een grote groep Somalische immigranten wordt niet door iedereen gewaardeerd. Zodoende besluit idealist Patrik Andersson een groep Somalische jongeren te werven voor zijn bandyteam – een variant op ijshockey.

Bekijk de trailer
Kijkwijzer: geschikt voor alle leeftijden

Meer zomerse filmavonden,  zorgvuldig uitgezocht door Cinetree, zullen binnenkort bekend worden gemaakt!

Het Forest Film Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Crisp

Credits

Programma | Cinetree
Technische partner | Outdoor Cinema

Inloop en bar open: 20:30 uur
Aanvang film: 22:00 uur

Let op: voor meer info en tickets voor Nice People, de speciale filmavond op wereld vluchtelingendag op 20 juni, bezoek deze pagina.

 

TIP:
PICKNICKTAS MET HAPJES VAN CRISP

Een zomerse filmavond is niet compleet zonder lekkere hapjes. Daarom hebben we supermarkt-app Crisp gevraagd om handige picknicktassen te vullen met hun favoriete filmsnacks: verse salades, fruit uit het seizoen, de beste olijven en nog veel meer. En omdat service bij Crisp hoog in het vaandel staat, hebben ze overal al aan gedacht: bestek, servetten, afvalzakjes, een borrelplank en een duurzaam gemaakte tas (die je aan het eind van de avond lekker mee naar huis neemt).
Klik hier voor meer informatie over de picknicktas met hapjes van Crisp.

Bestel de tas samen met je tickets, dan staat alles straks voor je klaar in het Bostheater. Wil je nu al meer weten? Neem dan vast een kijkje in de boodschappen-app van Crisp. Download de app of ga naar crisp.nl, dan staat er ook meteen €15 shoptegoed voor je klaar.

De picknicktas is voor 2 personen kan tot uiterlijk een dag van te voren, tot 21 uur ’s avonds, worden besteld.

____________________________

Het is deze zomer niet toegestaan eigen consumpties mee te brengen naar het theater. De bar is open tot 22:00 uur en je kan tot 24 uur voor aanvang de picknicktas met hapjes van Crisp bestellen.

Route