FOREST FILM FESTIVAL – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

21 augustus & 22 augustus & 04 september & 05 september / 21:00 uur (inloop: 20:30 uur)

Cinetree FOREST FILM FESTIVAL

Facebook event
Uitverkocht

Tijdens het Forest Film Festival – presented by Cinetree toveren we het Amsterdamse Bos om tot een magische openluchtbioscoop. Uiteraard met haarscherp beeld en surround sound. De beste films op de zomeravond met een drankje bij de hand of een goedgevulde picknickmand.

Programma

Vrijdag 21 augustus
THE BIGGEST LITTLE FARM

Filmmaker John en zijn vrouw Molly verruilen in 2011 de grote stad voor het platteland. In de hartverwarmende documentaire The Biggest Little Farm volg je het koppel terwijl ze een stuk dor land ombouwen tot een unieke boerderij met een zelfregulerend ecosysteem. Deze absolute eye-opener is een inspiratie voor het verwezenlijken van je dromen.

 

zaterdag 22 augustus
FORREST GUMP

Life is like a box of chocolates… you never know what you’re gonna get.

Tom Hanks levert een verbazingwekkende acteerprestatie als Forrest in deze veelgeprezen film van regisseur Robert Zemeckis. Drie turbulente decennia lang overkomt Forrest een stroom van historische gebeurtenissen. Tussen al deze gebeurtenissen door ontmoet hij zijn grote liefde Jenny.

Deze film is bekroond met zes Oscars waaronder die voor beste film, beste regisseur (Robert Zemeckis) en beste acteur (Tom Hanks).

Bekijk de trailer

 

vrijdag 4 september
INTO THE WILD

Into the Wild werd geregisseerd door niemand minder dan acteur Sean Penn en is de verfilming van het gelijknamige boek van Jon Krakauer. Deze bekroonde film vertelt het verhaal van Chris, een jonge student die zijn geluk wil vinden ver weg van de materiële wereld. Met prachtige muziek van Eddie Vedder (Pearl Jam) en indrukwekkende beelden van de wildernis in Alaska.

Bekijk de trailer

zaterdag 5 september
CAPTAIN FANTASTIC 

Captain Fantastic is een Amerikaanse film uit 2016, geschreven en geregisseerd door Matt Ross. De film ging in wereldpremière op het Sundance Film Festival en ontving een Oscar-nominatie.

In de prachtige bossen in het noordwesten van Amerika heeft Ben (Viggo Mortensen) zijn ideale wereld geschapen. Een perfecte plek voor zijn zes kinderen, ver weg van de hectiek en de sociale druk van het hedendaagse bestaan. De kinderen studeren en leren jagen. Het leven is puur en overzichtelijk. Tot een dramatische gebeurtenis het gezin doet besluiten de confrontatie met de buitenwereld aan te gaan. Met zowel heftige als hilarische gevolgen.

Bekijk de trailer

 

Het Forest Film Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Grolsch en Ben & Jerry’s. 

Credits

Programma | Cinetree
Technische partner | Outdoor Cinema

 

 

Kom in actie voor het Bostheater. Het grootste openluchtpodium van Amsterdam verliest de subsidie en dreigt verloren te gaan. Daarom roepen we iedereen op om in actie te komen voor het behoud van het Bostheater. 

 

Tijd: 21:00 uur
Inloop: 20:30 uur

____________________________

Het is deze zomer helaas niet toegestaan eigen consumpties mee te brengen naar het theater. De bar op het Grote Podium is open en je kunt een picknickbox bestellen.

____________________________

Maak de zomeravond compleet met een picknick op ons terras op het Grote Podium! Je kunt een picknickbox bestellen bij de aanschaf van de tickets. Met o.a. vers stokbrood, salade, kazen en natuurlijk een overheerlijk dessert.

____________________________

Tijdens onze voorstellingen kunnen beeld- en geluidsopnames worden gemaakt, ook van het publiek. Als u aanwezig bent bij de voorstelling, stemt u ermee in dat u op beeld- en/ of geluidsdragers kunt worden vastgelegd en dat deze beelden openbaar gemaakt kunnen worden. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Mocht u hierover vragen hebben, kunt u contact opnemen met pers@bostheater.nl.

Route