Graham Nash – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

14 juli / Zaal open 17:30

Live At Amsterdamse BosGraham Nash

Facebook event
Uitverkocht

Een heel bijzondere – en daarom een absolute must-see dit seizoen – is Graham Nash. Jaja, dé Nash van succesformatie en ‘supergroup’ Crosby, Stills & Nash, waar later ook Neil Young aan toegevoegd werd. Maar ook de Nash van die andere succesformatie The Hollies.

Zaterdag 14 juli schrijven we met elkaar geschiedenis in het Amsterdamse Bos en gaan we even terug in de tijd. We laten ons onderdompelen in een warm bad, in een intieme avond gevuld met de mooiste songs en prachtige verhalen van de goedlachse Engelsman. Met de sterrenhemel als decor kunnen we één ding met zekerheid zeggen: magischer dan dit wordt het niet in het Bostheater!

Picknickbox
Maak je avond helemaal compleet met onze bomvolle picknickbox voor twee personen, gevuld met heel veel lekkers! Voor €36,- geniet je samen de hele avond van lekkere hapjes en wijn uit fles. De picknickbox is online bestelbaar tot een avond vóór het betreffende concert om 22.00 uur. LET OP: Vergeet vervolgens je ticket niet mee te nemen naar het bos. De picknickbox is hier verkrijgbaar.

TIJDSCHEMA
17:30 POORTEN EN ZOMERTERRAS OPEN
19:00 SUPPORT: SEAN CHRISTOPHER
20:00 HEADLINE ARTIST: GRAHAM NASH: AN INTIMATE EVENING OF SONGS AND STORIES
LET OP: ALLE TIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD

HET IS NIET TOEGESTAAN ZELF ETEN EN DRINKEN MEE TE NEMEN NAAR HET THEATER. ER ZIJN VERSCHILLENDE FOODTRUCKS EN EEN BAR AANWEZIG.
Route