Jessie Ware – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

04 juli / Zaal open 17:30

Live At Amsterdamse BosJessie Ware

The Fourth of July is niet alleen in Amerika een feestdag maar vanaf nu ook in Nederland, of in elk geval in het Amsterdamse Bostheater. Dit is namelijk de dag dat onze poorten opengaan voor het concert van de innemende singer-songwriter Jessie Ware.

Jessie gooide hoge ogen met haar debuutalbum ‘Devotion’, waarvan maar liefst 6 singles in de hitlijsten belandden. Ook is ze te horen op nummers van o.a. Joker en SBTRKT en schreef ze mee aan het nummer ‘New Man’ van niemand minder dan Ed Sheeran, wat een start van haar carrière!

Snel na haar eerste album bracht de Britse zangeres opvolger ‘Tough Love’ uit en sindsdien schieten de online streams door het dak. Haar grootste hit tot nu toe – ‘Say You Love Me’ – staat al op bijna 85 miljoen streams, maar vergeet ook de prachtige liedjes ‘Running’, ‘Sweet Talk’, ‘Night Light’ en ‘Imagine It Was Us’ niet. Met haar frisse mix van R&B en elektronica en haar prachtige verschijning weet ze overal waar ze komt heel wat muzikale harten te veroveren en dat zal bij ons in het bos niet anders zijn.

Een lekker hapje en koud drankje in de hand en een koffer vol mooie liedjes die de avond gaan vullen in ons mooie en gezellige bostheater, kan het nog beter?!

Picknickbox
Maak je avond helemaal compleet met onze bomvolle picknickbox voor twee personen, gevuld met heel veel lekkers! Voor €36,- geniet je samen de hele avond van lekkere hapjes en wijn uit fles. De picknickbox is online bestelbaar tot een avond vóór het betreffende concert om 22.00 uur. LET OP: Vergeet vervolgens je ticket niet mee te nemen naar het bos. De picknickbox is hier verkrijgbaar.

VVK VANAF VRIJDAG 13-04 10.00
HET AMSTERDAMSE BOSTHEATER
KOSTEN €32,50 (INCL. €3,- SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)

__
TIJDSCHEMA
17:30 ZOMERTERRAS OPEN & DJ
20:00 SUPPORT: WORDT LATER BEKEND GEMAAKT
21:00 HEADLINE ARTIST: JESSIE WARE
LET OP: ALLE TIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD

HET IS NIET TOEGESTAAN ZELF ETEN EN DRINKEN MEE TE NEMEN NAAR HET THEATER. ER ZIJN VERSCHILLENDE FOODTRUCKS EN EEN BAR AANWEZIG.

Route