Joep Beving – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

25 september /

Live at Amsterdamse Bos Joep Beving

Met zijn kersverse Edison Award op zak komt niemand minder dan Joep Beving, vergezeld door het Echo Collective en Maarten Vos, met een unieke en speciale show.

De pianist – inmiddels een van de meest gestreamde pianisten ter wereld – gaat tijdens deze openingsavond in het Amsterdamse Bostheater speciaal voor een mooi gezelschap muziekliefhebbers zijn award winnende album ‘Henosis’ spelen.

Wie erbij was in 2016 weet het, de betoverende muziek leent zich perfect voor de sprookjesachtige setting van het Amsterdamse Bostheater. Toen maakte Joep Beving al een grote indruk met ‘Solipsism’. Dit was de eerste plaat in het drieluik dat gevolgd werd door ‘Prehension’ uit 2017 en dus ‘Henosis’ in 2019.

De Edison jury schreef over dit album: “Stukken die anders kalm voortkabbelden, werken op dit album naar een climax toe en bezitten veel meer variatie en diepte, hetgeen zorgt voor een intensievere, maar ook intensere luisterervaring.” En daar hebben wij niets aan toe te voegen. Bevings verhaal leest als een jongensboek, met zijn minimalistische en introspectieve piano composities die de tijdsgeest lijken te raken ging hij al de hele wereld over.

Van Sydney naar Hamburg en van Montreal weer terug naar Amsterdam, waar de poorten van het openluchttheater open zullen staan voor hem!

🌳🎵🎸🎹

KOSTEN €34,- (excl. €3,50 servicekosten, excl. transactie- en/of verzendkosten)

Tijdschema wordt later bekend gemaakt.

 

Rolstoelplaatsen
Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats gereserveerd voor een afgelaste show? Reserveer deze zomer dan opnieuw jouw plek door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Route