JOEP BEVING (verplaatst) – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

08 mei /

Live at Amsterdamse BosJOEP BEVING (verplaatst)

Dit is het verplaatste concert van zaterdag 9 mei 2020. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen tevens een e-mail met meer informatie.

Op zaterdag 8 mei 2021 gaat het nieuwe Live At seizoen van start met wel een héél bijzonder concert. Met zijn kersverse Edison award op zak komt niemand minder dan Joep Beving, vergezeld door het Echo Collective en Maarten Vos, met een unieke en speciale show ons nieuwe seizoen officieel openen. De pianist – inmiddels een van de meest gestreamde pianisten ter wereld – gaat tijdens deze openingsavond in het Amsterdamse Bostheater speciaal voor een mooi gezelschap muziekliefhebbers zijn award winnende album ‘Henosis’ spelen.

Wie erbij was in 2016 weet het, de betoverende muziek leent zich perfect voor de sprookjesachtige setting van het Amsterdamse Bostheater. Toen maakte Joep Beving al een grote indruk met ‘Solipsism’. Dit was de eerste plaat in het drieluik dat gevolgd werd door ‘Prehension’ uit 2017 en dus ‘Henosis’ in 2019. De Edison jury schreef over dit album: “Stukken die anders kalm voortkabbelden, werken op dit album naar een climax toe en bezitten veel meer variatie en diepte, hetgeen zorgt voor een intensievere, maar ook intensere luisterervaring.” En daar hebben wij niets aan toe te voegen. Bevings verhaal leest als een jongensboek, met zijn minimalistische en introspectieve piano composities die de tijdsgeest lijken te raken ging hij al de hele wereld over.

Van Sydney naar Hamburg en van Montreal weer terug naar Amsterdam, waar de poorten van het openluchttheater open zullen staan voor hem!

🌳🎵🎸🎹

Dit concert is verplaatst naar 25 september. Klik hier 

 

KOSTEN €34,- (excl. €3,50 servicekosten, excl. transactie- en/of verzendkosten)

Tijdschema wordt later bekend gemaakt.

 

 

Route