Light Verse Festival – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

zondag 01 september t/m woensdag 01 september /

Live at Amsterdamse BosLight Verse Festival

Wat krijg je als je o.a. Erik van Muiswinkel, Katinka Polderman en Jan Boerstoel tegelijk op een podium zet? Precies! Stuiterende stunt-rijm, hilarische liedjes en onvervalste schuddebuik-poëzie. Tel daarbij het prijswinnende liedjesprogramma van Mylou Frencken en Dorine Wiersma, megatalent Theo Danes, lightversekampioen Machiel Pomp, Johan Hoogeboom en Roel C. Verburg op en je hebt een verzameling literaire popsterren waar je ‘U’ tegen zegt.

Een picknickmand vol lekkers, een lekker zacht wijntje en de verscheidenheid aan foodtrucks maken dit door ons gekroonde ‘Light Verse Festival’ tot een bijzondere eenmalige ervaring die je op zondag 1 september met elkaar in het Amsterdamse Bos beleeft. Nog nooit eerder in een openluchttheater vertoond en een absolute must-see!

Eerder besteedde De Wereld Draait Door al aandacht aan het opkomende ‘Light Verse’ fenomeen waarbij gedichten met een wat meer speelse en lichtere ondertoon centraal staan en waarbij dichtkunst en veel humor hand in hand gaan met elkaar.

Met ons bomvolle en gevarieerde programma gaan we dit onder leiding van niemand minder dan Jan J. Pieterse en Frank van Pamelen voor jullie verder tot leven brengen, laat je vooral verrassen en geniet van deze schitterende ode aan de Nederlandse taal!

Voor het Light Verse Festival zullen we ook groepstickets (met korting!) aanbieden dus neem je vriend(inn)en mee naar het bos en profiteer!

 

Laat je meevoeren in een theatrale wereld nog voor de voorstelling begint!

Speciaal voor de fietsers maakten we de Boscast waarmee je binnen no-time bij het Amsterdamse Bostheater bent. Druk op play bij het bezoekerscentrum van het Amsterdamse Bos en rij via de bosbaan naar het theater. Na de voorstelling is er ook een boscast voor de terugweg. Veel luisterplezier!

Voor de heenweg
Voor de terugweg

VVK VANAF VRIJDAG 08-03 10.00

KOSTEN LOSSE TICKETS: €22,50 PER STUK GROEPSTICKETS (PER 4) €17,50 PER STUK (EXCL. €3,50 SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)

TIJDSCHEMA:
17.30 – POORTEN + ZOMERTERRAS OPEN
19.00 – OPENING MET JAN J. PIETERSE EN FRANK VAN PAMELEN
19.15 – START PROGRAMMA MET O.A. ROEL C. VERBURG, KATINKA POLDERMAN, MACHIEL POMP EN ERIK VAN MUISWINKEL
23.00 – VERWACHTE EINDTIJD

LET OP: ALLE GENOEMDE SPEELTIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD EN KUNNEN WIJZIGEN!

 

 

Route