Lucky Chops – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

maandag 10 juli / 17:30

Live AtLucky Chops

Lucky Chops kreeg in een dag miljoenen views op YouTube door hun energierijke optreden in een New Yorks metrostation dat werd gefilmd door een voorbijganger. Opgericht zo’n tien jaar geleden op de Laguardia Arts High School – bekend van de film ‘Fame’ – en van toen af aan onderdeel van het straatbeeld in New York. Lucky Chops laat sindsdien het publiek de sleur van alledag vergeten. De missie van Lucky Chops? Dat positieve muziek de wereld kan veranderen! Inmiddels speelt de band headlineshows op festivals en waren ze de huisband in het MTV-programma ‘Girl Code Live’.

Ieder bandlid bespeelt een eigen instrument waarmee de sound met invloeden uit de pop, klassiek, hip hop, dance en jazz ontstaat. Met een groot repertoire aan bekende hits uit heden en verleden verbluft Lucky Chops op grandioze wijze. Ondertussen is de fanbase uitgebreid en neemt de brassband langzaam de wereld over door de pure magie die zij on stage vertonen. Lucky Chops geeft deze zomer gegarandeerd een spektakel in het Amsterdamse Bostheater!

De poorten van het Bostheater openen een plek waar je ontdekt en verrast wordt. Van bandjes tot singer-songwriters. Actuele acts en altijd live. Intieme momenten met de muzikanten en hun muziek. Kijken en luisteren in een natuurlijke omgeving die zijn gelijke niet kent in Amsterdam. Waar je zittend op de banken kunt genieten van eerlijk eten, een goed glas wijn en dorstlessend biertje.

Blijf op de hoogte door onze Live At Facebookpagina te volgen, want de komende periode wordt de rest van het programma onthuld.
• • •
ZOMERTERRAS OPEN VANAF 17:30
HOOFDACT CIRCA 21:00

Tickets kosten €22,50 excl. servicekosten
www.liveatamsterdamsebos.nl
tickets: http://bit.ly/2nhgGmb
Route