Memphis Maniacs – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

vrijdag 15 september / 17:30 zaal open, 20:30 Memphis Maniacs

Live AtMemphis Maniacs

De mannen achter Memphis Maniacs weten als geen ander het publiek mee te nemen in een achtbaanrit door muzikaal knip- en plakwerk van verschillende killertracks uit uiteenlopende genres. Hier stoppen de Memphis Maniacs echter niet, ze gaan verder dan alleen het mixen van tekst en muziek! Als geen ander weten ze hun publiek te entertainen en een waanzinnig legendarisch optreden te geven.

Memphis Maniacs zijn al jaren niet meer weg te denken op de bühnes van Nederlandse festivals, clubs en podia. Met optredens vol humor, herkenning en inventieve muzikale combinaties maken van dit collectief tien jaar lang al één groot feest!

Verwacht deze zomer in het Amsterdamse Bostheater een fantastische vrijdagavond! Zing en spring mee op popknallers en rockklassiekers. Eindig in polonaise door het bos. Met deze podiumbeesten is geen setting te klein. Dancehits, popnummers en rocksongs gaan de blender in en worden op vrijdag 15 september omgetoverd tot een nu al onvergetelijke mash-up!

De poorten van het Bostheater openen een plek waar je ontdekt en verrast wordt. Van bandjes tot singer-songwriters. Actuele acts en altijd live. Intieme momenten met de muzikanten en hun muziek. Kijken en luisteren in een natuurlijke omgeving die zijn gelijke niet kent in Amsterdam. Waar je zittend op de banken kunt genieten van eerlijk eten, een goed glas wijn en dorstlessend biertje. Hoewel er deze avond niet veel gezeten zal worden!

TIJDSCHEMA
17:30 ZOMERTERRAS OPEN & MUZIEK VAN DJ DION CASSIUS
20:30 HEADLINE ARTIST: MEMPHIS MANIACS
22:00 EIND CONCERT
LET OP: ALLE TIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD
Route