Morcheeba – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

18 augustus /

Live at Amsterdamse BosMorcheeba

Facebook event
Uitverkocht

Fans van Massive Attack, Hooverphonic, Tricky en Portishead: deze is voor jullie! Morcheeba komt naar het Amsterdamse Bos en daarmee hebben we dé vaste waarde binnen het trip-hop genre kunnen vastleggen! Al sinds half jaren ‘90 touren ze wereldwijd maar nog niet eerder stonden ze op het podium in ons openluchttheater, dat werd dus hoog tijd!

Op hun nieuwe album ‘Blaze Away’ combineert Morcheeba het beste van het beste: het relaxte van de lounge, de lekkere beats van de hiphop en het hoge catchy gehalte van popmuziek. Als je daar de theatrale liveshows van het duo Ross Godfrey en zangeres Skye Edwards bij indenkt dan weet je dat Morcheeba en het bos vrienden voor het leven zullen worden.

Bij het horen van hun muziek kan je het zomergras bijna door de speakers ruiken en lonkt het koude biertje, al kan dat ook komen omdat hun ‘Wonders Nevers Cease’ een enorme hit werd door een bekende bierreclame.

Zondag 18 augustus zullen ze het hele openluchttheater in hun greep houden en pas loslaten als het echt niet meer anders kan. We kunnen niet wachten op dit zomeravondconcert vol nieuwe hits en tijdloze classics, get ready voor Morcheeba!

VVK VANAF VRIJDAG 19-04 10.00

KOSTEN €31,- (EXCL. €3,50 SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)

TIJDSCHEMA:
17.30 – POORTEN + ZOMERTERRAS OPEN
19.00 – OPENER: BASTIAN STEVEN
20.00 – SUPPORT: FRUM
21.00 – HEADLINER: MORCHEEBA

LET OP: ALLE GENOEMDE SPEELTIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD EN KUNNEN WIJZIGEN!

Route