Moustachio – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

03 mei & 05 mei / 15:00

Wie walvisMoustachio

Teun en Tinie drinken koffie samen. Nou ja, samen? Teun leest de krant en zegt niets terwijl Tinie verlangt naar de tijd toen ze net verkering hadden en het altijd gezellig was met elkaar. Nu slepen de dagen op de boerderij zich voort en lijkt er van gezelligheid al heel lang niet veel meer over.

Om de liefde te redden bestelt Tinie een mariachi band uit Mexico met muzikanten die romantische liedjes zingen. Zo hoopt ze dat Teun weer verliefd op haar wordt. De besnorde mannen zien al gauw dat er meer nodig is dan alleen muziek en besluiten dat de twee op liefdesles moeten. Teun en Tinie moeten elkaar complimenten geven, de tango leren te dansen en romantisch dineren met elkaar. Maar iedere keer als de liefde iets dichterbij lijkt, gooit Teun weer roet in het eten.

Een humoristische voorstelling en een feestje om naar te kijken.

 

“De voorstelling is een ideale kennismaking voor de jeugd met theater, en het is evenzeer ideaal voor volwassenen die weer eens een feestelijke voorstelling willen bijwonen.” Keuze van de Criticus, Kester Freriks in De Theaterkrant

 

“Met wereldse muziek, spel en een dansje maakt Wie Walvis inzichtelijk dat ouders niet vanzelfsprekend verliefd blijven.” Annette Embrechts in De Volkskrant.

 

“De muziek van de Zuid-Amerikanen is zo vrolijk en de liedjes zo mooi, dat je soms vergeet waar je bent.” Jet Steinz, NRC Handelsblad.

 

Concept en tekst: Amarins Romkema
Eindregie: Lise-lott Kok
Composities: Alessandro Mezzogori, Amarins Romkema, Carlos Zorita Diaz
Spel: Albert Klein Kranenburg, Amarins Romkema/Suzanne Bakker, Carlos Zorita Diaz, Collin van den Broek, Stijn Hoes/Tim Aarnoutse
Decor: Jasper van Roden
Kostuums: KEESworks (Elian Smits en Eva Krammer)
Foto: Hester den Boer
Scenefoto’s: Nellie de Boer

 

Moustachio speelt op 3 en 5 mei.

Tickets:
volwassenen en kinderen: €8,50

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

De voorstelling gaat altijd door, bij slecht weer wordt er op een overdekte locatie in het Bostheater gespeeld.

Route