NICE PEOPLE op Wereldvluchtelingendag – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

20 juni / 22:00 uur (inloop: 21:00 uur)

CINETREE / UNHCR / WELCOMEAPPNICE PEOPLE op Wereldvluchtelingendag

Uitverkocht

Deze avond toveren we het Amsterdamse Bos om tot een magische openluchtbioscoop. Uiteraard met haarscherp beeld en surround sound. De beste films op de zomeravond met een drankje bij de hand of een goedgevulde picknickmand.

 

Programma 20 juni

NICE PEOPLE op Wereldvluchtelingendag

 

Op 20 juni 2021 is het Wereldvluchtelingendag. Dit is dé dag om stil te staan bij de meer dan 80 miljoen mensen die wereldwijd gedwongen op de vlucht zijn en alles kwijt zijn geraakt; hun huis, hun familie en vrienden, maar ook zekerheid en perspectief. Hoewel de aandacht voor mensen op de vlucht de afgelopen tijd van de voorpagina’s lijkt te verdwijnen, is hun situatie niet minder urgent.

Daarom slaan Cinetree en UNHCR de handen in een en organiseren ze in samenwerking met WelcomeApp op Wereldvluchtelingendag een filmavond waar nieuwkomers en Nederlanders kunnen genieten van een uitgebreid programma en de film Nice People in het Amsterdamse Bostheater. Het doel van deze avond is om ontmoetingen te stimuleren en de verbinding te zoeken tussen mensen die elkaar in het dagelijkse leven misschien niet zo snel zouden tegenkomen, maar wel iets voor elkaar kunnen betekenen.

Koop voor €10 een ticket voor jezelf en daarmee ook voor een nieuwkomer.

Over de Film NICE PEOPLE
In het Zweedse Borlänge wonen aardige mensen, als je de slogan van de stad mag geloven. Maar de aanwezigheid van een grote groep Somalische immigranten wordt niet door iedereen gewaardeerd. Zodoende besluit idealist Patrik Andersson een groep Somalische jongeren te werven voor zijn bandyteam – een variant op ijshockey.

Kijkwijzer: geschikt voor alle leeftijden

Meer zomerse filmavonden,  zorgvuldig uitgezocht door Cinetree, zullen binnenkort bekend worden gemaakt!

Credits
Programma | Cinetree
Technische partner | Outdoor Cinema

Tijd: 22:00 uur
Inloop: 21:00 uur

____________________________

Het is deze zomer helaas niet toegestaan eigen consumpties mee te brengen naar het theater. De bar op het Grote Podium is open en je kunt binnenkort ook een picknickbox bestellen. Houd onze site in de gaten, we plaatsen hier binnenkort meer informatie over.

____________________________

Tijdens onze voorstellingen kunnen beeld- en geluidsopnames worden gemaakt, ook van het publiek. Als u aanwezig bent bij de voorstelling, stemt u ermee in dat u op beeld- en/ of geluidsdragers kunt worden vastgelegd en dat deze beelden openbaar gemaakt kunnen worden. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Mocht u hierover vragen hebben, kunt u contact opnemen met pers@bostheater.nl.

Route