Over een kleine mol – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

dinsdag 13 augustus t/m dinsdag 25 augustus / Werkdagen 14:00 uur, weekend 11:00 uur

Meneer MonsterOver een kleine mol

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Over een kleine mol… is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch.

 

Voor de voorstellingen die nog niet zijn uitverkocht, zijn er ook nog een beperkt aantal kaarten aan de kassa te koop. Wij raden u aan om op tijd aanwezig te zijn omdat de voorstellingen snel uitverkocht zijn. Het Bostheater gaat een half uur voor de kindervoorstellingen open voor publiek.

Wilt u verzekerd zijn van een plekje op de tribune? Bestel dan uw kaarten online.

De prijs is voor kinderen en volwassenen €12,50 en de voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Bij twijfelachtig weer of regen wordt de voorstelling op een overdekte locatie in het Bostheater gespeeld. De voorstelling gaat dus in principe altijd door.

Leden van de Amstelveenpas betalen slechts 2,50. Klik hier om van uw korting gebruik te maken:
Amstelveenpas

Tijdens onze voorstellingen kunnen beeld- en geluidsopnames worden gemaakt, ook van het publiek. Als u aanwezig bent bij de voorstelling, stemt u ermee in dat u op beeld- en/ of geluidsdragers kunt worden vastgelegd en dat deze beelden openbaar gemaakt kunnen worden. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Mocht u hierover vragen hebben, kunt u contact opnemen met pers@bostheater.nl.

Route