Ralph van Raat – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

zondag 19 augustus / Zaal open: 18:30, support 19:30. 20:00 Ralph van Raat

live at amsterdamse bosRalph van Raat

Na het succes van vorig jaar organiseren we opnieuw een bijzonder klassiek zomeravondconcert in de openlucht van het Amsterdamse Bos!

Tijdens deze editie van Live At Classique speelt Meesterpianist Ralph van Raat in ons Bostheater de geweldige muziek van Radiohead, in sublieme arrangementen die de Amerikaan Christopher O’Riley maakte voor piano solo. Diens cd True Love Waits uit 2003 kreeg destijds vier sterren van het toonaangevende muziekblad Rolling Stone. De rijkdom van O’Rileys arrangementen imponeerde ook van Raat, die ze dit concert combineert met klassieke werken van Debussy en eigentijds gecomponeerde muziek van o.a. Franssens en Gershwin.

Live At Classique brengt op zondag 19 augustus een zomeravond buiten alle hokjes waar klassiek, modern klassiek en pop perfect in elkaar overvloeien. Met de sterrenhemel als plafond en de flora en fauna van het Amsterdamse Bos als magische setting wordt dit een intieme muzikale belevenis die je niet mag missen… Tot in het bos!

Niemand minder dan de zeer talentvolle Matteo Myderwyk zal de opener zijn voor deze bijzondere avond in het Amsterdamse Bostheater. Eerder maakte hij al grote indruk met zijn concerten in o.a. Paradiso en TivoliVredenburg en ook zijn debuutalbum ‘To Move’ werd zeer goed ontvangen. We zijn blij dat we hem hebben kunnen vastleggen als opener voor Ralph van Raat.

Leuk extraatje: het is toegestaan om een matje en een lekker kleedje mee te nemen zodat je de avond, indien gewenst, ook liggend kan ervaren. Veel mooier wordt het niet toch?! Tot in het bos!

Er gelden andere huisregels bij de concerten, zie de huisregels.

 

VVK VANAF ZATERDAG 02-06 10.00
HET AMSTERDAMSE BOSTHEATER
KOSTEN €28,- (INCL. €3,- SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)
TIJDSCHEMA
17:30 ZOMERTERRAS OPEN & DJ
18:30 SUPPORT: MATTEO MYDERWYK
20:00 LIVE AT CLASSIQUE: RALPH VAN RAAT SPEELT RADIOHEAD EN MEER
LET OP: ALLE TIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD

HET IS NIET TOEGESTAAN ZELF ETEN EN DRINKEN EN PROFESSIONELE CAMERA APPARATUUR MEE TE NEMEN NAAR HET THEATER. ER ZIJN VERSCHILLENDE FOODTRUCKS EN EEN BAR AANWEZIG.
Route