Rapunzel – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

woensdag 24 juli t/m vrijdag 26 juli / 16:00

Het kleine theaterRapunzel

Rapunzel is een mooi en eenzaam meisje. Ze zit al haar hele leven lang opgesloten in een toren. Ze heeft nog nooit een mens gezien, behalve Petemoei, die haar heeft opgesloten, maar met veel liefde voor haar zorgt. Op een dag
ontdekt Rapunzel echter dat er een deurtje in haar toren zit.. ze kan eruit! Ze verzamelt al haar moed en gaat de grote onbekende wereld in.

Het Kleine Theater maakt verhalen met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze hun eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinsten en niet saai voor de oudsten.

Deze zomer brengt Het Kleine Theater verschillende sprookjes naar het Amsterdamse Bos. Zij spelen Doornroosje, Roodkapje en Rapunzel en presenteren op 27 juli ook De Sprookjes Revue.

 

Tickets € 8,50
Geschikt vanaf 3 jaar.

Leden van de Amstelveenpas betalen slechts 2,50. Klik hier om van uw korting gebruik te maken:
Amstelveenpas

Tijdens onze voorstellingen kunnen beeld- en geluidsopnames worden gemaakt, ook van het publiek. Als u aanwezig bent bij de voorstelling, stemt u ermee in dat u op beeld- en/ of geluidsdragers kunt worden vastgelegd en dat deze beelden openbaar gemaakt kunnen worden. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Mocht u hierover vragen hebben, kunt u contact opnemen met pers@bostheater.nl.

Route