Roodkapje – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

vrijdag 19 juli t/m dinsdag 23 juli / 16:00

Het kleine theaterRoodkapje

Roodkapje

Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal, de wolf die haar en haar oma opeet.  Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad.

Tot groot verdriet van de Wolf.  Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjes figuren tegen. Uiteindelijk mist ze de Wolf. Had ze maar nooit een ander pad gekozen.

Het Kleine Theater maakt verhalen met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze hun eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinsten en niet saai voor de oudsten.

Deze zomer brengt Het Kleine Theater verschillende sprookjes naar het Amsterdamse Bos. Zij spelen Doornroosje, Roodkapje en Rapunzel en presenteren op 27 juli ook De Sprookjes Revue.

 

 

 

Tickets € 8,50
Geschikt vanaf 3 jaar.
Leden van de Amstelveenpas betalen slechts 2,50. Klik hier om van uw korting gebruik te maken:
Amstelveenpas

Tijdens onze voorstellingen kunnen beeld- en geluidsopnames worden gemaakt, ook van het publiek. Als u aanwezig bent bij de voorstelling, stemt u ermee in dat u op beeld- en/ of geluidsdragers kunt worden vastgelegd en dat deze beelden openbaar gemaakt kunnen worden. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Mocht u hierover vragen hebben, kunt u contact opnemen met pers@bostheater.nl.

Route