De Sprookjes Revue – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

zaterdag 27 juli / 16:00

Het kleine theaterDe Sprookjes Revue

De Sprookjes Revue

Een onvergetelijk, muzikaal feest voor jong en oud!
Het Kleine Theater maakt nu al een aantal jaar voorstellingen gebaseerd op sprookjes. Samen met onze virtuoze, knappe ‘huisband’ hebben we de mooiste liedjes en scènes uit deze voorstellingen verzameld en in een swingend concert gegoten. Het resultaat: De Sprookjes Revue!
Deze voorstelling biedt een bijzondere sprookjesverzameling met mooie liedjes, muziekstukken en spannende scènes. Een theaterconcert met nieuwe stukken, maar ook herkenbare voor onze trouwe fans.

 

Het Kleine Theater maakt verhalen met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze hun eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinsten en niet saai voor de oudsten.

Deze zomer brengt Het Kleine Theater verschillende sprookjes naar het Amsterdamse Bos. Zij spelen Doornroosje, Roodkapje en Assepoester en presenteren op 27 juli ook De Sprookjes Revue.

 

 

Tickets € 8,50
Geschikt vanaf 3 jaar.

Leden van de Amstelveenpas betalen slechts 2,50. Klik hier om van uw korting gebruik te maken:
Amstelveenpas

Tijdens onze voorstellingen kunnen beeld- en geluidsopnames worden gemaakt, ook van het publiek. Als u aanwezig bent bij de voorstelling, stemt u ermee in dat u op beeld- en/ of geluidsdragers kunt worden vastgelegd en dat deze beelden openbaar gemaakt kunnen worden. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Mocht u hierover vragen hebben, kunt u contact opnemen met pers@bostheater.nl.

Route