Teddy Bears' picnic – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

zondag 23 juli t/m woensdag 09 augustus / 11:00 uur

MEMOTeddy Bears’ picnic

Facebook event
Uitverkocht

MEMO Teddy Bears’ Picnic is een interactieve muziekbeleving┬ávoor kinderen van 2 tot 4 jaar. Kom samen met je peuter, knuffel en picknickmand naar het bos en ga op in een fantasiewereld. De (vaak) eerste kennismaking met live muziek gaat hand in hand met spelen, luisteren en beleven; kinderen worden geraakt, geprikkeld en uitgedaagd. William Shakespeare vatte het samen: ‘If music be the food of love, play on.’

 

Concertdata: zondag 23, woensdag 26 en zondag 30 juli en woensdag 2 en 9 augustus.

Locatie: Boshuis bij het Bostheater
Entree: 5,- per kind. Ouders/begeleiders mogen gratis mee.


Praktische Informatie:
Jullie zijn welkom vanaf 11:00 uur 's ochtends. Dan kan je een plekje zoeken en je picknickkleedje en picknickspulletjes neerleggen. Om 11.15 begint het muziekprogramma. Kinderen en teddyberen mogen tijdens het programma lekker rondlopen, spelen en zelfs wel meedoen als ze dat leuk vinden.
Rond 12 uur is het muziekprogramma afgelopen. Jullie mogen dan nog lekker verder spelen en picknicken. Om 12.30 gaan de teddyberen weer naar huis.

Graag zelf meenemen: je eigen picknick en een kleed om op te zitten.

Hou er rekening mee dat de bosgrond vochtig kan zijn, denk bijv. aan regenlaarsjes. Er zijn ook foam kussentjes in het bostheater waar je op kan zitten.
Route