THOMAS DYBDAHL – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

25 augustus /

Live at Amsterdamse BosTHOMAS DYBDAHL

Dit is precies zo’n naam die Live At dat extra speciale en bijzondere karakter geeft. De ultieme reden om de drukte van de stad voor even achter je te laten en het moment bij uitstek om een avond helemaal weg te dromen: de Noorse singer-songwriter Thomas Dybdahl komt zondag 25 augustus naar het Amsterdamse Bostheater!

Jeff Buckley, Ray LaMontagne, Nick Drake en Damien Rice zijn de eerste namen die je te binnen schieten bij het horen van de wonderschone liedjes van Thomas Dybdahl. Vorig jaar bracht hij zijn nieuwste album ‘All These Things’ uit waarvoor hij samenwerkte met Grammy winnend producer Larry Klein en waarmee hij dubbel en dwars bewees dat bovenstaande vergelijkingen meer dan terecht zijn.

Thomas Dybdahl wordt geroemd om zijn kleine en intieme optredens en zijn romantische, melancholische en indrukwekkende akoestische sound. Voor het grote publiek is hij nog relatief onbekend maar met een fanbase die over de hele wereld snel groeit zijn we nog maar net op tijd om dit mega-talent nog voor zijn échte grote doorbraak naar ons podium te halen.

Ben jij groot fan of gewoon nieuwsgierig en heb je zin om iets nieuws te ontdekken? Dit is je kans!

ZO 25 AUG 2019
VVK VANAF VRIJDAG 05-04 10.00

KOSTEN €25,- (EXCL. €3,50 SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)

TIJDSCHEMA:
17.30 – POORTEN + ZOMERTERRAS OPEN
19.00 – OPENER: GOSTO
20.00 – SUPPORT: BILLY LOCKETT
21.00 – HEADLINER: THOMAS DYBDAHL

LET OP: ALLE GENOEMDE SPEELTIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD EN KUNNEN WIJZIGEN!

Route