Tussen de hoge bomen – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

zondag 04 augustus t/m dinsdag 04 augustus / 17:00

Live at Amsterdamse bosTussen de hoge bomen

Facebook event
Uitverkocht

Op zondag 4 augustus zal het Amsterdamse Bos het podium zijn voor een bijzonder, romantisch en nieuw kleinschalig festival, genaamd ‘Tussen De Hoge Bomen’. Tijdens dit intieme festival zal niemand minder dan Maaike Ouboter met o.a. Danny Vera, Novastar en Geike voor een unieke beleving gaan zorgen.

Na het overweldigende succes van ‘Dat Ik Je Mis’ heeft Maaike Ouboter niet stilgezeten: haar debuut-album ‘En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt’ kwam op 1 binnen in de charts. Daarop volgde succesvolle club- en theatertours en een tweede album genaamd ‘Vanaf Nu Is Het Van Jou’. Maaike komt nu dus met een eigen festival in het serene en idyllische Amsterdamse Bostheater.

Maaike en Novastar zijn natuurlijk geen onbekenden van het bos want tijdens eerdere Live At seizoenen werden zij al door volle tribunes verwelkomd. Met Danny Vera en Geike Arnaert – ook beiden niet onbekend bij het grote publiek – zijn de krachten gebundeld en zijn dit de namen die we op ons hoofdpodium aan jullie presenteren.

Danny Vera die zonder band maar met strijkers zijn mooiste liedjes ten gehore brengt, Novastar die solo de rust en ruimte pakt om zijn songs te vertolken en Geike die haar liedjes op een manier verpakt dat ze zo mogelijk nog meer raken… Zo heb je het nog niet eerder gehoord. Wandel rond en beleef mooie momenten bij twee kleine podia verspreid door het bos waar nog meer optredens zullen plaatsvinden van diverse artiesten en kom samen op de tribunes bij het hoofdpodium waar de handen op elkaar gaan voor al deze fijne muzikanten. Maaike Ouboter speelt tot slot zelf met haar band het donker tegemoet.

Dompel je onder in dit niet eerder vertoonde exclusieve festival, compleet met over(h)eerlijke foodtrucks en een bar met meer dan genoeg verfrissende drankjes en wees onderdeel van deze fijne totaalbeleving. Treedt binnen in een sfeer die zijn gelijke niet kent en tot zondag 4 augustus ‘Tussen De Hoge Bomen’.

 

Laat je meevoeren in een theatrale wereld nog voor de voorstelling begint!

Speciaal voor de fietsers maakten we de Boscast waarmee je binnen no-time bij het Amsterdamse Bostheater bent. Druk op play bij het bezoekerscentrum van het Amsterdamse Bos en rij via de bosbaan naar het theater. Na de voorstelling is er ook een boscast voor de terugweg. Veel luisterplezier!

Voor de heenweg
Voor de terugweg

VVK VANAF ZATERDAG 20-04 10.00
HET AMSTERDAMSE BOSTHEATER
KOSTEN €30,- (EXCL. €3,50 SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)

TIJDSCHEMA
17.00 – POORTEN OPEN

HOOFDPODIUM
17.45-18.15 – GEIKE
18.50-19.35 – DANNY VERA (SOLO MET STRIJKERS)
20.10-20.55 – NOVASTAR (SOLO)
21.45-23.00 – MAAIKE OUBOTER (MET BAND)

BOSPODIUM
18.20-18.45 – CUT_
19.40-20.05 – STEFFEN MORRISON
21.00-21.40 – BROEDER DIELEMAN & PETER SLAGER

DE TRAPPEN
18.20-18.45 – RUBEN ANNINK
19.40-20.05 – MARLENE BAKKER
21.00-21.25 – DAVID BENJAMIN

Let op: alle genoemde speeltijden zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen!

Tussen De Hoge Bomen is volledig uitverkocht, er zullen dus geen kaarten meer bij het Bostheater verkrijgbaar zijn.

Route