Ukelele Sing-In – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

zondag 17 juni t/m maandag 17 juni / 18:00

Peter Veenhuizen & friendsUkelele Sing-In

Op 17 juni is het één groot muziekfestijn in het Bostheater. ’s Middags worden alle vaders in het zonnetje gezet tijdens het Grote Vaderdagconcert en ’s avonds organiseren we samen met Peter Veenhuizen van de Muziekschool Amsterdam een Kampvuur Meezing avond: de Ukelele Sing-In.

De Ukelele is weer terug van weggeweest. Sinds een jaar geeft Peter een turbocursus waarin je in 6 weken kan spelen en zingen. Dat laatste gaan we deze avond dan ook doen in het Amsterdamse Bostheater, rond het kampvuur, begeleid door een fantastische band, bestaande uit beroepsmuzikanten en zangeressen.

Kom zingen, spelen of luisteren! Neem je ukelele of gitaar mee, of je tamboerijn, je contrabas of duimpiano en kom lekker jammen.
Bob Dylan, The Beatles, Andre Hazes, Leonard Cohen, Dolly Parton, Crosby Stills & Nash, Simon and Garfunkel, Acda en de Munnik, ABBA, Peter Tosh, Queen, The Eagles, John Denver en ga zo maar door. Alle echte kampvuurliedjes komen aan bod.

Dit wordt een topavond die je niet wil missen. Een mooie zomeravond lekker zingen met een glas wijn en voor wie wil zelfs een Bbq. En, ook ’s avonds zijn vaders welkom!

De band bestaat uit:

Eva Scholten – Zang
Laurie Akkerman – Zang
Menno Wolthers – Toetsen
Bas Fortgens – (ukelele)Bas
Martin Jagt – Gitaar
Dirk-Jan de Koning – Drums
Peter Veenhuizen – Ukelele

BOSBAAN AFSLUITING
De bosbaan is tot 18:30 uur afgesloten. Met de fiets is het theater gewoon bereikbaar. Neem de alternatieve route als je voor 18:30 met de auto naar het theater komt.

Entree: 5,-
Entree met bbq: 17,50
De bbq is te bestellen tot vrijdag 15 juni.
Route