Venice – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

zaterdag 15 juni t/m maandag 15 juni /

Live at Amsterdamse BosVenice

Het was zonder twijfel een van de hoogtepunten van Live At 2018 dus het kan natuurlijk niet anders dan dat ze op zaterdag 15 juni op eigen verzoek (en natuurlijk dat van ons allemaal!) de zon terug naar het bos komen brengen: Venice!

Met een nieuw album maar natuurlijk ook oude klassiekers als ‘The Family Tree’ en ‘Landslide’ op zak, komen de broers Michael en Mark Lennon en hun neven Kipp en Pat Lennon terug naar het door hun zo geliefde Amsterdam. De match kan eigenlijk niet beter: als je aan de zomer denkt, denk je aan Venice. Hun fenomenale vierstemmige zangpartijen en ontwapenende show zorgen voor een glimlach van oor tot oor en we beloven je dat je na deze avond fluitend de poorten van het Bostheater weer achter je dichttrekt.

Wie er vorig jaar bij was weet het: Venice zorgt met hun magische ‘harmony-sound’ voor de perfecte sfeer en het kan zaterdag 15 juni dan ook niet anders dan een zinderende avond in de buitenlucht worden.

Zet hun nieuwe single ‘My Love Waits For Me’ op standje zomerfeest, klap je handen warm en geef ze een heldenonthaal zoals ze van ons gewend zijn tijdens deze enige Nederlandse headline show van dit jaar: VENICE!

VVK VANAF VRIJDAG 08-03 10.00

KOSTEN €30,- (EXCL. €3,50 SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)

TIJDSCHEMA:
17.30 – POORTEN + ZOMERTERRAS OPEN
18.30 – OPENER: JIM VAN DER ZEE
19.30 – SUPPORT: JOE BUCK
20:30 – HEADLINER: VENICE
LET OP: ALLE GENOEMDE SPEELTIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD EN KUNNEN WIJZIGEN!

Route