Venice – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

15 juli / Zaal open 17:30

Live At Amsterdamse BosVenice

Als we aan de Live At zomerconcerten denken, denken we natuurlijk aan mooie meerstemmige zang, lekkere feel good music, een hapje, drankje en vrolijke zomerklanken. De band die dit zomergevoel perfect vertolkt zijn deze broers en neven uit de ‘golden state’ California: Venice!

Venice beleefde zijn Nederlandse doorbraak in 1997 bij de ‘2 meter sessies’ van Jan Douwe Kroeske en inmiddels zijn hun hits ‘Think Again’, ‘Welcome To The Rest Of Your Life’ en ‘The Family Tree’ niet meer uit onze hoofden te krijgen. Deze laatste song staat ook al jaren achter elkaar in de Top 2000. De band werd eerder beloond met een gouden album en een Edison Music Award voor beste internationale artiest, grote jongens dus!

De muzikale Mark, Kip, Michael en Pat Lennon zijn een schot in de roos voor onze reeks openluchtconcerten. Ze zijn vrolijk, grappig, zingen de mooiste harmonieën en zijn ook nog eens dol op Nederland… En wij op hen!

Nog een mooi weetje: Venice nam hun live DVD op in Theater Carré in Amsterdam. Op 15 juli is in het bostheater de Amsterdamse cirkel dus weer mooi rond en zorgen we er met elkaar voor dat de liefde voor Nederland weer extra aangewakkerd wordt tijdens deze zinderende zondagavond! 🙂

Picknickbox
Maak je avond helemaal compleet met onze bomvolle picknickbox voor twee personen, gevuld met heel veel lekkers! Voor €36,- geniet je samen de hele avond van lekkere hapjes en wijn uit fles. De picknickbox is online bestelbaar tot een avond vóór het betreffende concert om 22.00 uur. LET OP: Vergeet vervolgens je ticket niet mee te nemen naar het bos. De picknickbox is hier verkrijgbaar.

VVK VANAF VRIJDAG 09-03 09.00
HET AMSTERDAMSE BOSTHEATER
KOSTEN €33,- (INCL. €3,- SERVICEKOSTEN, EXCL. TRANSACTIE- EN/OF VERZENDKOSTEN)
TIJDSCHEMA
17:30 ZOMERTERRAS OPEN & DJ
19:00 SUPPORT: LEONIE MEIJER
20:00 HEADLINE ARTIST: VENICE
LET OP: ALLE TIJDEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD

HET IS NIET TOEGESTAAN ZELF ETEN EN DRINKEN MEE TE NEMEN NAAR HET THEATER. ER ZIJN VERSCHILLENDE FOODTRUCKS EN EEN BAR AANWEZIG.

Route