De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen – Het Amsterdamse Bostheater - stralend middelpunt van de zomer

01 juni / 15:00 uur

Meneer MonsterDe waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?

Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Voor komend seizoen zet Meneer Monster zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud.

 

Tickets: 15,- (zowel kinderen als volwassenen)

LET OP: de Bosbaanweg is afgesloten. Met de fiets is het theater goed bereikbaar via de fietsroute door het bos. Ook met de auto is het bostheater goed bereikbaar, alleen via een andere route. Zie: bostheater.nl/alternatieve-route

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Ook als jongere kinderen naar de voorstelling komen hebben zij een entreebewijs nodig.

Route